Κέρδισε την απόλυτη κρέμα προσώπου Hyaluronic Plex!

Κέρδισε  την απόλυτη κρέμα προσώπου Hyaluronic Plex!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Ο χρόνος «τρέχει» και αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας! Μας κάνει να δείχνουμε πιο ώριμες και να χάνουμε τη λάμψη μας και τη ζωτικότητά μας… Πώς θα ανακτήσεις, όμως, τη χαμένη σου νεανική όψη;

Επειδή θέλουμε να σε βοηθήσουμε να κερδίσεις τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό κάθε γυναίκας και επειδή, όπως γνωρίζεις καλά, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, σου κάνουμε ένα μοναδικό δώρο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να κερδίσεις την απόλυτη κρέμα προσώπου Hyaluronic Plex της Porcelain Skin.

Ενυδάτωση, επαναδόμηση και μείωση ρυτίδων!

Πρόκειται για μία ενισχυμένη κρέμα, η σύνθεση της οποίας δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο, που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και αφήνει ένα τρισδιάστατο ενυδατικό πλέγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Έτσι, βελτιώνει τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνει την εξάτμιση της υγρασίας και προστατεύει συνολικά από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα, όπως για παράδειγμα η σκόνη και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Το πλέγμα αυτό δρα σαν 24ωρη μάσκα ενυδάτωσης. Η ενυδάτωση 24 ώρες μετά, είναι πιο έντονη από την ώρα της εφαρμογής χάρη στην τεχνολογία micro reservoir νερού που προσφέρει διαρκώς υγρασία!

Εκτός από την εντατική ενυδάτωση, το Hyaluronic Plex προσφέρει ισχυρή επαναδόμηση και μείωση των ρυτίδων από 31% έως και 100%, με το πιο αναγνωρισμένο πεπτίδιο της ευρωπαϊκής κοσμετολογίας MATRIXYL® synth’6™ στην maximum συμπύκνωση που προτείνει η κλινική μελέτη του λιποπεπτιδίου. Η βελτίωση του «ποδιού της χήνας» και των ρυτίδων του μετώπου είναι εντυπωσιακή, ακόμα και μετά από εφαρμογή δύο μόλις εβδομάδων. Τέλεια ενυδάτωση, αναδόμηση και προστασία με άμεσο αποτέλεσμα lift και γέμισμα ρυτίδων άμεσα και μακροπρόθεσμα!

Porcelain Skin, για δέρμα σαν πορσελάνη!

Η Porcelain Skin είναι ένα νέο ελληνικό luxury brand στον χώρο των καλλυντικών, εμπνευσμένο από το πάθος των γυναικών της Ιαπωνίας για δέρμα σαν πορσελάνη. Η σειρά αναδεικνύει τη λεπτότητα της ιαπωνικής φιλοσοφίας ομορφιάς μέσω της σύγχρονης ευρωπαϊκής κοσμετολογίας.

Ιδρύτρια της Porcelain Skin είναι η Ευγενία Πηλιάτη - Γιαννοπούλου. H Ευγενία επένδυσε στον χώρο της ιατρικής αισθητικής με focus στα laser. Το πάθος της για όμορφο δέρμα και τεχνολογία ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει την Porcelain Skin. Πιστεύει ότι η τόνωση των φυσικών μηχανισμών μας και η «ιαπωνική» συνέπεια στην περιποίηση είναι το κλειδί για όμορφο, υγιές δέρμα. Η Ευγενία βρήκε στην ιαπωνική ομορφιά όλα όσα την εκφράζουν σχετικά με το δέρμα και στηρίχθηκε στην πλούσια παράδοση τους για να φτιάξει την Porcelain Skin.

Η Porcelain Skin είναι μια εταιρεία καλλυντικών νέας γενιάς, που χρησιμοποιεί την state of the art βιοτεχνολογία του σήμερα, με συστατικά αναγνωρισμένα και κλινικά αποδεδειγμένα, στο ποσοστό που ορίζουν οι κλινικές μελέτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα, ενώ η Porcelain Skin δεν περιέχει: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.

H σειρά ειναι διαθέσιμη στα Carelab by Attica Golden Hall και Γλυφάδας, στο Placebo Λ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και spa.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα στο Facebook.