Κέρδισε ένα ζευγάρι φλοράλ γόβες και το ασορτί clutch bag από τη MIGATO!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε ένα ζευγάρι φλοράλ γόβες και το ασορτί clutch bag από τη MIGATO!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

H Άνοιξη είναι εδώ, για αυτό βρήκαμε το πιο hot trend της φετινής σεζόν και σου το χαρίζουμε! Επειδή ο καιρός καλυτερεύει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα να αποχωριστείς τα μουντά χρώματα και να καλωσορίσεις τις έντονες αποχρώσεις, γεμάτη αισιοδοξία. Και ποιο είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής; Μα φυσικά, τα λουλούδια!

Εξερεύνησε τη ρομαντική σου πλευρά και γίνε το απόλυτο «κορίτσι των λουλουδιών». Φόρα τις φλοράλ γόβες της MIGATO με εφέ snakeskin, και το ασορτί clutch bag, που διαθέτει χρυσό αλυσιδάκι για να φοριέται και στον ώμο και δημιούργησε την πιο κομψή εμφάνιση!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να διεκδικήσεις τα πιο στυλάτα κομμάτια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Συνδύασέ τα με ένα μονόχρωμο φόρεμα ή με ένα απλό τζιν και λευκό t-shirt. Οι γόβες θα κάνουν τη σιλουέτα σου να μοιάζει ακόμα πιο καλλίγραμμη, καθώς κολακεύουν κάθε γυναίκα, ενώ το ασορτί τσαντάκι είναι η λεπτομέρεια που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! Ολοκλήρωσε το look με το μεγαλύτερό σου χαμόγελο και υποδέξου την Άνοιξη γεμάτη αισιοδοξία!