Κέρδισε τρεις εξειδικευμένες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα από το Athens Beverly Hills!

Κέρδισε τρεις εξειδικευμένες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα από το Athens Beverly Hills!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις;

Σήμερα στην κορύφωση της ενέργειάς μας, δίνουμε την ευκαιρία σε τρεις τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν μοναδικές θεραπείες αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης για πρόσωπο και σώμα που προσφέρει το Athens Beverly Hills! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε μία από τις καλύτερες εξειδικευμένες θεραπείες για να βρεις άμεσα τη ζωντάνια σου και να νιώσεις ενέργεια και ευεξία!

Όπως ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με τους περιβαλλοντικούς ρύπους, μας εξαντλούν και κάνουν το δέρμα μας να μοιάζει θαμπό και «κουρασμένο». Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα την εμφάνισή μας και να δείχνουμε λαμπερές και ξεκούραστες;

Διώξτε ό,τι βαραίνει το σώμα και το μυαλό σου!

beverlyyyyyyyyyyyy

Μια θεραπεία αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης Reviv Vitaglow αξίας 1000 ευρώ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Σε τέσσερις μόλις εφαρμογές θα μεταμορφωθείς! Πώς;

Η συγκεκριμένη θεραπεία περιλαμβάνει ενδομυϊκές εγχύσεις με υδατοδιαλυτές βιταμίνες, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίες προσφέρουν ευεξία και αναπληρώνουν την ενυδάτωση του σώματος. Πρόκειται για ελεγμένη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία που σέβεται το δέρμα σου.

Το Vitaglow IV infusion θα επαναφέρει τη νεότητα στο δέρμα σου με το απόλυτο αναζωογονητικό ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα την Glutathione, που σε βοηθά να σταματήσεις τον χρόνο και να δείξεις πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ. Μετά τις τέσσερις συνεδρίες θα έχεις αναζωογονήσει και ενυδατώσει βαθιά το δέρμα σου! Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι η μοναδική αυτή θεραπεία αποτρέπει και αναστρέφει τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών που απειλούν την υγεία μας, ενώ παράλληλα βοηθά στον «καθαρισμό» ζωτικών οργάνων. Με λίγα λόγια βοηθάει τον οργανισμό σου να λειτουργεί καλύτερα και αυτό αντανακλάται στην επιδερμίδα σου που δείχνει πιο υγιής!

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες, επικοινώνησε με το Athens Beverly Hills πατώντας εδώ. Δρ. Φατσέα Θεοδώρα Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος.

Πες «αντίο» στις ρυτίδες για πάντα με θεραπεία Botox Full Face & Nefertiti!

ber

Επειδή τα χρόνια περνούν και ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να συμφιλιωθεί κανείς με την ηλικία του, σου δίνουμε την ευκαιρία να «σβήσεις» τις ρυτίδες και να δείξεις νεότερη! Με τη θεραπεία Botox Full Face & Nefertiti αξίας 350€ θα περιποιηθείς το δέρμα σου όπως του αξίζει!

Η θεραπεία με botox είναι σήμερα η πιο διαδεδομένη μέθοδος για λείανση των ρυτίδων σε άνδρες και γυναίκες. Το αποτέλεσμα είναι το πρόσωπο να φαίνεται αναζωογονημένο και ξεκούραστο, χωρίς εμφανή τα σημάδια του χρόνου. Ένας έμπειρος γιατρός αποτελεί εγγύηση για το φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα «παγώσει» την έκφραση του προσώπου σου, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και διαρκούν από 4 έως 6 μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη θεραπεία δίνεται έμφαση στα εξής σημεία: Πόδι της χήνας (περιοφθαλμικές ρυτίδες), οριζόντιες ρυτίδες μετώπου, κάθετες και οριζόντιες ρυτίδες στο μεσόφρυο, ρυτίδες στη ράχη της μύτης (bunny lines), επανακαθορισμός των γραμμών του σαγονιού και του λαιμού (Νefertiti botox).

Διάβασε περισσότερα εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες, επικοινώνησε με το Athens Beverly Hills πατώντας εδώ. Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Μετεκπαιδευθείς, London Clinic UK & Beverly Hills California ,Ιδρυτής ABH Medical Group.

Ολική ανάπλαση τώρα!

Αν θέλεις να δεις θεαματικά αποτελέσματα, μπορείς να δοκιμάσεις μία ολική ανάπλαση με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP & Dermapen για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αξίας 600€!

Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP;

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο της αισθητικής δερματολογίας που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, της χαλάρωσης και την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπο. Με την ονομασία «αυτόλογη» εννοούμε πως πραγματοποιείται με υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό, γεγονός που συνεισφέρει στην απόλυτα φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.

Τι είναι το PRP (Platelet rich plasma);

Πρόκειται για ένα εναιώρημα αιμοπεταλίων μέσα σε πλάσμα σε συγκέντρωση υψηλότερη από αυτήν στο αίμα. Προέρχεται από το ίδιο το αίμα του ασθενούς με ειδική επεξεργασία, δηλαδή με φυγοκέντρησή του μέσα σε ειδικό σωλήνα, όπου και διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος. Η παρουσία πολλών αυξητικών παραγόντων σε κάποια ειδικά «κοκκία» των αιμοπεταλίων είναι και ο λόγος που τα συγκεκριμένα κύτταρα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για την αναζωογόνηση του δέρματος και των υποκείμενων ιστών. Η μεγάλη περιεκτικότητά του σε αυξητικούς παράγοντες το καθιστά απαραίτητο στην αποκατάσταση των ιστών και στην αναγέννησή τους, ενώ καταπολεμά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος και των μαλακών ιστών με τους εξής τρόπους:

- Αυτόλογη ανάπλαση του όγκου του σκελετού ( ενίσχυση της στήριξης)

- Αυτόλογη ανάπλαση του όγκου του δέρματος και του υποδορίου ιστού ( filling effect)

- Aυτόλογη ανάπλαση της επιδερμίδας ( βελτίωση των ιδιοτήτων του δέρματος)

Τι είναι το DERMAPEN;

H θεραπεία προσώπου Dermapen είναι η καλύτερη μέθοδος για γέμισμα των ρυτίδων και ανάπλαση της επιδερμίδας, η οποία στηρίζεται στην προηγμένη τεχνολογία micro-pen-needling. Η συγκεκριμένη θεραπεία απαλύνει τις ατέλειες και τα σημάδια στο πρόσωπο, κάνοντας την όψη σας πιο νεανική και λαμπερή.

Το Dermapen χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης, δημιουργώντας μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα. Η δημιουργία των μικρό-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών (π.χ. υαλουρονικό οξύ) που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, ενώ διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος, αναπλάθοντας την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για γέμισμα των ρυτίδων, ανανέωση και σύσφιγξη, ουλές, βελτίωση των λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος, ενίσχυση των υποδόριων στοιβάδων.

Φρόντισε τον εαυτό σου όπως αξίζει σε μία πραγματική βασίλισσα! Άκου το σώμα σου και διάλεξε μία από τρεις παραπάνω θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και… Ποιος ξέρει, ίσως σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες, επικοινώνησε με το Athens Beverly Hills πατώντας εδώ. Δρ. Φατσέα Θεοδώρα Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος.