Κέρδισε μία κρυολιπόλυση ή ένα lifting προσώπου με νήματα!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε μία κρυολιπόλυση ή ένα lifting προσώπου με νήματα!

Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε για ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Θα εμπιστευόσουν το δέρμα σου σε οποιονδήποτε; Επειδή η φροντίδα του εαυτού μας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση, που δεν πρέπει να αμελούμε, αποφασίσαμε να σου κάνουμε το ιδανικό δώρο για να φροντίσεις το πρόσωπο και το σώμα σου και να προχωρήσεις στην ανανέωση που χρειάζεσαι!

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, την Μπλιάμπτη Βενετία, τη δερματολόγο - αφροδισιολόγο με πολύχρονη εμπειρία που είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και τη συναντήσεις από κοντά για να προχωρήσετε στην αλλαγή που επιθυμείς. Δύο τυχερές θα κερδίσουν μία κρυολιπόλυση, αξίας 400 ευρώ, σε μια λιπώδη ζώνη ή ένα lifting προσώπου με νήματα PDO, αξίας 450 ευρώ!

Απόκτησε τη σιλουέτα που επιθυμείς, γρήγορα και αναίμακτα

Με την κρυολιπόλυση θα «ξεφορτωθείς» εκείνα τα περιττά κιλά που μάταια προσπαθείς να χάσεις εδώ και καιρό. Αν, λοιπόν, έχεις «ψωμάκια» που δεν φεύγουν με τίποτα, η μοναδική αυτή μέθοδος αφαίρεσης των λιποκυττάρων θα σε βοηθήσει να τα «αποχαιρετήσεις» για πάντα!

Με την κρυολιπόλυση, μπορείς να πεις «αντίο» στο τοπικό πάχος, σε όποια σημεία και αν υπάρχει μετά από λίγες μόνο συνεδρίες. Συγκεκριμένα σμιλεύει το σώμα, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών!


Πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στον κώδωνα του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη ψυκτική δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων απέναντι σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Ορατά αποτελέσματα σε ενάμιση 1,5 μόνο μήνα!

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να συνεχίσει άμεσα όλες τις δραστηριότητές της χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου έξι εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ιστική κινητοποίηση.

Νεανικό πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

Αν, πάλι, θέλεις να καταπολεμήσεις τον χρόνο και τα σημάδια του στο πρόσωπό σου, διεκδίκησε το lifting προσώπου με νήματα PDO! Όταν η χαλάρωση στο πρόσωπο αρχίζει να γίνεται απειλητική αλλά η ιδέα μιας επεμβατικής λύσης φοβίζει, τότε η εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας σίγουρα είναι η ιδανικότερη λύση. Πλέον είναι δυνατή η στήριξη του χαλαρού δέρματος χωρίς να απαιτούνται τομές και ράμματα, παρά μόνο λεπτές βελόνες. Μετά από μία μόνο επίσκεψη στην Μπλιάμπτη Βενετία θα δείξεις μερικά χρόνια νεότερη!

venetia diagwnismos 2

Τι ακριβώς είναι το ενέσιμο lifting με νήματα PDO;

Πρόκειται για την εφαρμογή των εξειδικευμένων νημάτων PDO τα οποία τοποθετούνται στο δέρμα με τη βοήθεια μιας πολύ εύκαμπτης βελόνας προκειμένου να ανορθώσουν τους ιστούς και να βελτιώσουν την υφή του δέρματος.

Τα νήματα PDO (polydioxanone) είναι κατασκευασμένα από ένα βιοσυμβατό απορροφήσιμο υλικό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην χειρουργική ως απορροφήσιμα ράμματα.

Πως εφαρμόζεται;

Τα νήματα PDO εισάγονται στο δέρμα με λεπτές εύκαμπτες βελόνες και ανάλογα με το σημείο στο οποίο θέλουμε να δράσουμε, τοποθετούνται με ιδιαίτερο κάθε φορά τρόπο, ώστε να σχηματίζεται ένα πλέγμα στήριξης των ιστών. Οι βελόνες στην συνέχεια απομακρύνονται, ενώ τα νήματα παραμένουν, δίνοντας την εκκίνηση για την κινητοποίηση των ιστών.

Η αρχόμενη ανόρθωση του δέρματος είναι άμεσα αντιληπτή, ωστόσο τα αποτελέσματα βελτιώνονται διαρκώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς τα νήματα απορροφούνται.

Πως δρα;

Έρευνες έχουν αποδείξει πως το συστατικό των PDO χαλαρώνει τους μύες και τους τένοντες αλλά κυρίως κινητοποιεί τη διαδικασία της νεοκολαγεννεσης. Ο ερεθισμός που προκαλείται από την εφαρμογή της βελόνας αλλά και η παρουσία των νημάτων διεγείρουν μηχανισμούς επούλωσης και ανάπλασης με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης Καθώς τα νήματα απορροφούνται δημιουργείται ένα νέο φυσικό πλέγμα που στηρίζει και ανορθώνει τους ιστούς.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η χρήση των νημάτων είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στον λαιμό. Χαρακτηριστική είναι η εφαρμογή του: Στις ρινοπαρειακές περιοχές, στις χαλαρές "γραμμές πικρίας" στο πηγούνι, στην βελτίωση των πτωτικών άνω βλεφάρων, στην ανόρθωση των παρειών, στον επαναπροσδιορισμό του οβάλ προσώπου,στη βελτιώση της μεγάλης χαλάρωσης κάτω από το πηγούνι αλλά και το σώμα όπως : στους βραχίονες, στο ντεκολτέ, στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς.

Πόσο διαρκεί;

Αμέσως μετά την εφαρμογή είναι ορατή η αρχική ανόρθωση, αλλά τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες φτάνοντας μέχρι και 1,5 χρόνο καθώς συνεχίζεται η παραγωγή καινούριου κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικου οξέος. Τα νήματα απορροφούνται σταδιακά καθώς υδρολύονται σε CO2 και H2O μέσα στους επόμενους 8-10 μήνες.

Υποδέξου το καλοκαίρι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με μία επίσκεψη στην Μπλιάμπτη Βενετία!