Κέρδισε ένα εντυπωσιακό ασημένιο βραχιόλι ZOLOTAS!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε ένα εντυπωσιακό ασημένιο βραχιόλι ZOLOTAS!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ μιας πραγματικής βασίλισσας; Μα φυσικά τα κοσμήματα! Κάθε γυναίκα τα αγαπά, γιατί την κάνουν να λάμπει και να αισθάνεται ξεχωριστή. Προσδίδουν πολυτέλεια ακόμα και στα πιο απλά look και δίνουν άλλο αέρα στην εμφάνισή μας, κάνοντας μας να αισθανόμαστε μοναδικές.

Εντυπωσιαστήκαμε από την πιο κομψή συλλογή PRINCESSES OF THE MEDITERRANEAN που συγκεντρώνει όλη την τέχνη των εργαστηρίων ZOLOTAS. Η πρωτότυπη αυτή συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα διασημότερα κοσμήματα που φόρεσαν οι αρχόντισσες του αρχαίου κόσμου και αντανακλούν πάνω τους το φως της Μεσογείου για αυτό και κάθε ένα από τα κομμάτια της έχει ιδιαίτερο κύρος.

Ξεχωρίσαμε το πιο λαμπερό ασημένιο βραχιόλι PRINCESSES OF THE MEDITERRANEAN αξίας 340 ευρώ και σου το κάνουμε δώρο! Η κομψή και διαχρονική γραμμή του το καθιστά ιδανικό για να πετύχεις τους πιο στυλάτους συνδυασμούς και να αναβαθμίσεις κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις το υπέροχο αυτό κόσμημα, που θα εκφράσει με διακριτικότητα τη μοναδικότητά σου, είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα!