Κέρδισε προσκλήσεις για το Athens Χclusive Fashion και σετ προϊόντων Max Factor!

Γωγώ Φούντα
Κέρδισε προσκλήσεις για το Athens Χclusive Fashion και σετ προϊόντων Max Factor!

Κάθε χρόνο, η Άνοιξη μας παρακινεί να αλλάξουμε το στυλ μας και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Ποιες, όμως, είναι οι τάσεις που θα επικρατούν φέτος; Επειδή ξέρουμε ότι αναζητάς έμπνευση για τις εμφανίσεις σου, βρήκαμε το καλύτερο δώρο και σου το χαρίζουμε!

Ετοιμάσου για πασαρέλα! Η μεγάλη γιορτή της μόδας, το Athens Χclusive Fashion Show έρχεται την Παρασκευή 31 Μαρτίου και εξασφαλίσαμε μία μονή πρόσκληση για δύο τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την εντυπωσιακή διοργάνωση δίπλα στους μεγαλύτερους σχεδιαστές και ανθρώπους της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νικήτριες θα παρακολουθήσουν δύο shows, αυτό της Kathy Heyndels & Giannetos στις 18:30, αλλά και λίγο αργότερα στις 20:00, του Λάκη Γαβαλά. Επιπλέον, θα φωτογραφηθούν backstage με συντάκτριες του Queen.gr! Βάλε λοιπόν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια και ετοιμάσου για μία μοναδική εμπειρία με πολλή μόδα και μοναδικά happenings!

Τα δώρα που χαρίζουμε δεν σταματούν εδώ! Πέντε ακόμη τυχερές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σετ προϊόντων που περιλαμβάνει ένα κραγιόν Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe (4 gr) στην απόχρωση Ruby Red και μία μάσκαρα Max Factor False Lash Epic Mascara (9ml) σε μαύρο χρώμα, για να τονίσεις τα δύο δυνατά σου σημεία, μάτια και χείλη!

Το Ruby Red είναι η αυθεντική και αγαπημένη απόχρωση της Marilyn. Είναι τολμηρή, έντονη και εμπνευσμένη από τα κόκκινα χείλη της και θα αναδείξει σε δευτερόλεπτα τα χείλη σου, απογειώνοντας το μακιγιάζ σου! Το Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe είναι το προϊόν ομορφιάς που κάθε δυναμική και γοητευτική γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της!

Η νέα Max Factor False Lash Epic Mascara αποτελεί μια επαναστατική καινοτομία που θα σου χαρίσει βλέμμα που μαγνητίζει. Το καινούργιο False Lash Epic Brush είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί επικές βλεφαρίδες για να μην περνάς ποτέ απαρατήρητη! Παράλληλα, η φόρμουλα-σύσταση της νέας False Lash Epic βούρτσας και οι τέσσερις διαφορετικοί τύποι τρίχας, την μετατρέπουν στο απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο για τέλειες βλεφαρίδες. Άλλωστε, το επιβεβαιώνει και η αγαπημένη μας Candice Swanepoel, πρέσβειρα της Max Factor: «Αυτή η False Lash Epic Mascara είναι εμπνευσμένη από make-up artists με σκοπό να βοηθήσει την κάθε γυναίκα να αποκτήσει το τέλειο βλέμμα»!

Πώς θα κερδίσεις όμως όλα τα παραπάνω; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 28 μέχρι τις 31 Μαρτίου! Δοκίμασε την τύχη σου και ίσως είσαι ανάμεσα στις πιο τυχερές αναγνώστριές μας!