Η νικήτρια του διαγωνισμού Lenovo Moto Z

Ερμιόνη Σαρρή
Η νικήτρια του διαγωνισμού Lenovo Moto Z

Το Lenovo Moto Z είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για να μην ανησυχείς για πτώσεις ή γρατζουνιές. Κι επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάς τις φωτογραφίες και πως η κάμερα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξεις στο κινητό, σε διαβεβαιώνουμε ότι αυτό το στυλάτο smartphone είναι η ιδανική επιλογή, καθώς έχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και αυτόματη εστίαση με laser που σημαίνει ότι αν και …ερασιτέχνης φωτογράφος, θα πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Παράλληλα, η μπαταρία του αντέχει μία ολόκληρη μέρα και αν χρειαστεί να το φορτίσεις, 15 λεπτά αρκούν για έως και 6 ώρες χρήσης, μέσω του φορτιστή TurboPower™! Όσο για τις εφαρμογές σου; Με την 4GB εσωτερική του μνήμη και τον ταχύτατο επεξεργαστή που διαθέτει, η ταχύτητα και η απόδοση είναι δεδομένη.

Το καλύτερο, βέβαια, είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις πολλές ακόμη δυνατότητες αναβαθμίζοντας το κινητό σου με μία σειρά από τα καλύτερα αξεσουάρ, τα Moto Mods, που το απογειώνουν! Τα Moto Mods είναι μοναδικά εξαρτήματα που εφάπτονται στο κινητό σου σαν μαγνήτης και το μετατρέπουν σε ότι μπορείς να φανταστείς: Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου, πανίσχυρο ηχείο, προτζέκτορα για προβολή βίντεο και φωτογραφιών αλλά και μπαταρία που χαρίζει έως και 22 επιπλέον ώρες χρήσης!

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Άννα Χαμαλέλη, η οποία θα ενημερωθεί και τηλεφωνικώς!

η