Κέρδισε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών της Schwarzkopf Nature Moments!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών της Schwarzkopf Nature Moments!

Και εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να τα κερδίσεις

Αναζητάς το ιδανικό προϊόν για να περιποιηθείς τα μαλλιά σου; Ανακαλύψαμε το μυστικό για υγιή, λαμπερά και πλούσια μαλλιά που θα εμπνεύσει τις καλύτερες στιγμές σου!

Η νέα σειρά Nature Moments είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κάθε βασίλισσα, όπως εσύ! Κάθε προϊόν συμπυκνώνει όλους τους θησαυρούς της Φύσης που δυναμώνουν τα μαλλιά σου. Άλλωστε, με πέντε εξειδικευμένες σειρές για κάθε τύπο μαλλιών και την υπογραφή του Schwarzkopf, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Με συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, η νέα σειρά Nature Moments περιλαμβάνει μοναδικά σαμπουάν και πλούσια conditioners, προσφέροντας πολύτιμες στιγμές περιποίησης στα μαλλιά σου.

Ποια σειρά, όμως, ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου μαλλιά;

Αν έχεις λεπτά και εύθραυστα μαλλιά τότε το Honey Elixir & Barbary Fig Oil με ελιξίριο μελιού και έλαιο σύκου είναι ιδανικό για να δυναμώσεις τη δομή της τρίχας σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι όσο λιγότερο ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου τόσο πιο όμορφα και «δυνατά» θα μοιάζουν!

Θέλεις να «ξεφορτωθείς» την ψαλίδα; Η έντονα περιποιητική σύνθεση του Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με λάδι ελιάς και αλόη είναι ιδανική για εσένα και τα απείθαρχα μαλλιά σου! Θα μειώσει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας ψαλίδας.

Μην ξεχνάς ότι η ενυδάτωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήμα. Το Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με έλαια argan και macadamia θα επανορθώσει τα μαλλιά σου, αποκαθιστώντας την υφή της τρίχας, την ελαστικότητα και τη λάμψη της.

Έχεις λεπτή τρίχα και αισθάνεσαι ότι τα μαλλιά σου δεν έχουν το φυσικό όγκο που θα ήθελες; Μην ανησυχείς, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αλλά η ελαφριά σύνθεση Provence Herbs & Lavender με βότανα και λεβάντα θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά, ανάλαφρα και πλούσια από τις ρίζες ως τις άκρες!

Φυσικά, από τη σειρά δεν θα μπορούσε να λείπουν προϊόντα για τις ιδιαίτερες ανάγκες όσων έχουν βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Το Succulent Raspberry & Sunflower Oil, με βατόμουρο και έλαιο ηλιοτροπίου, χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος, για να μην τρέχεις συνέχεια στο κομμωτήριο.

Τα λαμπερά μαλλιά που πάντα ήθελες, δεν είναι πια ένα άπιαστο όνειρο. Με τη δύναμη της φύσης και τα προϊόντα Nature Moments μπορείς να κάνεις θαύματα και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε!

Για να γιορτάσεις, λοιπόν, την Άνοιξη πιο όμορφη από ποτέ σου τα κάνουμε δώρο! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 18 Απριλίου. Έξι τυχερές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω:

- 3 ολοκληρωμένες σειρές Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil από τον Schwarzkopf (1 Σαμπουάν: 400ml και 1 Conditioner: 200ml)

- 3 ολοκληρωμένες σειρές Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera από τον Schwarzkopf (1 Σαμπουάν: 400ml και 1 Conditioner: 200ml)

Καλή τύχη!


* Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ *