Fat Therapy: Κέρδισε μια συνεδρία και πες «αντίο» στο τοπικό πάχος!

Fat Therapy: Κέρδισε μια συνεδρία και πες «αντίο» στο τοπικό πάχος!

Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να είχες περισσότερη αυτοπεποίθηση και πόσες ακόμη έχεις νιώσει ότι δεν είσαι έτοιμη να βγεις στην παραλία; Αν ανήκεις κι εσύ στην πλειονότητα των γυναικών, τότε πιθανότατα η απάντησή σου θα είναι… «πολλές»!

Τα παχάκια στην κοιλιά, τη μέση, τους μηρούς, τους γλουτούς και την πλάτη κάνουν πολλές γυναίκες να μην θέλουν να φορέσουν το μαγιό τους. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, προσπαθούν με δίαιτα και διατροφή να τα χάσουν τα γνωστά… Fat Pads αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, με τα παχάκια που επιμένουν; Αν πιστεύεις ότι δεν προλαβαίνεις να βγεις φέτος το Καλοκαίρι στην παραλία με το ιδανικό (για εσένα πάντα) κορμί, τότε σε ενημερώνουμε ότι… κάνεις λάθος! Το «μυστικό» λέγεται Fat Therapy και εμείς το δοκιμάσαμε ήδη.

Πρόκειται για μια νέα, καινοτόμα μη χειρουργική εφαρμογή που προσφέρουν τα κέντρα Dr Prinou και η οποία θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα και γρήγορα το τοπικό πάχος που σε κρατά μακριά από τις πολυσύχναστες πλαζ.

hjkjg

Το πρώτο αποτέλεσμα θα το δεις έπειτα από μία μόνο συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών της ώρας. Και ναι, έχει θεαματικά αποτελέσματα διότι πολύ απλά χρησιμοποιεί ως όπλο το φυσικό δραστικό ιατρικό διάλυμα χολικού οξέος. Πρόκειται για μια φυσική ουσία η οποία μιμείται αυτό που παράγει φυσιολογικά ο ανθρώπινος οργανισμός στο ήπαρ για τον ίδιο σκοπό: Την καύση του λίπους.

Αρκεί η εφαρμογή χολικού οξέος στο μέρος του σώματος στο οποίο εντοπίζονται τα «μαξιλαράκια» του τοπικού λίπους για άμεσα αποτελέσματα. Μια υπέροχη και αναίμακτη επιλογή για να «εξαφανίσεις» επιτέλους αυτά τα παχάκια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς και προλαβαίνεις να πας στην παραλία με το κορμί των ονείρων σου!

Κέρδισε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα FAT THERAPY!

Για να κατανοήσεις καλύτερα τι εστί Fat Therapy, τα κέντρα Dr Prinou αποφάσισαν να σου κάνουν ένα σούπερ καλοκαιρινό δώρο που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει: Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πρόγραμμα FAT THERAPY® ΤΡΙΩΝ σημείων!

Δέκα τυχερές θα κερδίσουν το φοβερό αυτό δώρο, ενώ όλες οι αναγνώστριες του Queen που θα συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής θα λάβουν ΔΩΡΟ μία μεσοθεραπεία σώματος Lipolytic Peptide!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Το Καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και περιμένει να το ζήσεις. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε τα μοναδικά αυτά δώρα!

Fat Therapy new landing