Λατρέψαμε αυτά τα γυαλιά ηλίου Polaroid και σου τα… χαρίζουμε!

Λατρέψαμε αυτά τα γυαλιά ηλίου Polaroid και σου τα… χαρίζουμε!

Λένε ότι το πώς βλέπει κανείς τον κόσμο είναι κάτι το αντικειμενικό, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται κατά πολύ από τα… γυαλιά που φοράει!

Η όραση αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες αισθήσεις και είναι γεγονός πως αν έχεις δοκιμάσει τα γυαλιά της Polaroid Eyewear, τότε ξέρεις ότι μια διαφορετική ματιά μπορεί να αλλάξει τα πάντα γύρω σου. Είναι σαν ένας νέος κόσμος να αποκαλύπτεται ξαφνικά μπροστά σου.

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Αφορμή στάθηκε μια εκπληκτική ταινία μικρού μήκους που είδαμε πρόσφατα στο Διαδίκτυο: Το «The Fish Bowl». Γυρίστηκε από την Polaroid με αφορμή τη φετινή, 80ή επέτειό της και από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κατάφερε να κλέψει τις «καρδιές» μας.

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Αν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου, τότε αξίζει να τον αφιερώσεις σε αυτό το σύντομο αλλά συναρπαστικό φιλμ το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Edwin Herbert Land, του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο.

polaroid1

Σύμβολο της ποπ κουλτούρας

Πρόκειται για τον εφευρέτη του πολωτικού φίλτρου, το οποίο σήμερα μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε μια άμεση οπτική εμπειρία και ουσιαστικά, να βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας με ακρίβεια και χωρίς αντανακλάσεις.

Χάρη στον Edwin Herbert Land, σήμερα μπορούμε να απολαμβάνουμε την τεχνολογία των πολωτικών φακών μέσω των Polaroid, των γυαλιών που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και τα οποία παραμένουν επί 80 χρόνια σύμβολα της ποπ κουλτούρας.

polaroid2

Από το 1937 ως το 2017 η πορεία της Polaroid είναι λαμπρή και γεμάτη από κορυφαίους, σταθμούς. Στα πιο πρόσφατα νέα, αξίζει να θυμηθούμε ότι το 2010 η μάρκα της καρδιάς μας κυκλοφόρησε τους πρώτους premium πολωτικούς φακούς SuncoversTM, UltrasightTM και τα γυαλιά Polaroid Premium 3D.

Γιόρτασε τα 80 χρόνια Polaroid κερδίζοντας τα πιο cool γυαλιά

Για να γιορτάσεις φέτος κι εσύ τα 80 χρόνια της αγαπημένης σου φίρμας και να αποκτήσεις μια πιο καθαρή και ποπ ματιά, εμείς αποφασίσαμε να σου χαρίσουμε δύο από τα γυαλιά της νέας συλλογής της Polaroid. Είναι τα ζευγάρια που μπορείς να δεις στις παρακάτω φωτογραφίες και τα οποία έχεις σίγουρα «ερωτευτεί» ήδη!

polaroid3

PLD 4052/S

PLD 6031S 2002720N9PAI R00

PLD 6031/S

Πώς θα τα αποκτήσεις

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τα αποκτήσεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου! Δέκα τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι Polaroid γυαλιών με ροζ φακούς και θα απολαύσουν ένα πολύχρωμο Καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις να δεις το «The Fish Bowl». Θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το πώς μια διαφορετική ματιά μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα πάντα γύρω σου! Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα αλλιώς;



Σημειώνεται ότι η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup. Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com.