Λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Melissa και διεκδίκησε ένα Renault Clio!

Λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Melissa και διεκδίκησε ένα Renault Clio!

Υπάρχει καλύτερο comfort food από ένα πιάτο μακαρόνια; Είναι το πιο νόστιμο, που μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση και να μας κάνει να χαμογελάσουμε! Ποια μπορεί να πει «όχι» σε ένα ζεστό πιάτο σπαγγέτι; Δεν είναι τυχαίο που είναι η κλασική συνταγή που επιλέγει πάντα η μητέρα μας για να μας περιποιηθεί και να εκφράσει την αγάπη της.

Τώρα, αγοράζοντας τα αγαπημένα σου μακαρόνια, τα Σπαγγέτι No6 της Melissa, δεν απολαμβάνεις μόνο το αγαπημένο σου φαγητό, αλλά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα. Βρες τα ειδικά αυτοκόλλητα και έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις δωροεπιταγές των 100€ ή δωροπακέτα ζυμαρικών και να μπεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Renault Clio! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι να μπεις στο www.melissakaiesy.gr/diagonismos/ και να υποβάλεις τη συμμετοχή σου!

Το καλύτερο; Κάνεις μία καλή πράξη και βοηθάς ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται. Αγοράζοντας κάθε πακέτο συνεισφέρεις στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών

σε ζυμαρικά για τις οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», βοηθώντας έτσι παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα www.melissakaiesy.gr/diagonismos/