Κέρδισε ένα special beauty kit της Kat Von D από τα Sephora!

Κέρδισε ένα special beauty kit της Kat Von D από τα Sephora!

Θεωρείται «φαινόμενο» στον χώρο της ομορφιάς και όχι άδικα, αφού μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε, χάρη στο ταλέντο της, να δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές προϊόντων μακιγιάζ στον κόσμο. Ο λόγος για τη διάσημη tattoo και make up artist Kat Von D την οποία λατρεύουμε γιατί.. πολύ απλά ξέρει τι θέλουμε και μας το προσφέρει!

Αν την «ακολουθείς» κι εσύ στο Instagram, τότε σίγουρα ξέρεις τη δουλειά της και έχεις δει τα νέα της, beauty προϊόντα τα οποία μπορείς να βρεις στα καταστήματα Sephora.

Επειδή, λοιπόν, εμείς λατρεύουμε την Kat Von D, αποφασίσαμε να σου δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις και να δοκιμάσεις κι εσύ τα μοναδικά προϊόντα της. Ναι, τρεις τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα special kit που περιέχει τρία από τα αγαπημένα μας Kat Von D make up products. Αν θέλεις να είσαι εσύ μια από τις τυχερές, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (από 1/11 έως 07/11) για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Τα προϊόντα που θα γίνουν δικά σου

Για να σε βάλουμε στο «κλίμα», αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε τα προϊόντα που θα βρεις στο kit της Kat Von D για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου αυτόν τον Χειμώνα. Είσαι έτοιμη;

Εντυπωσιακά look με την Alchemist Holographic Palette: Αν αυτή τη σεζόν θέλεις να δημιουργείς εύκολα εντυπωσιακά look μεγάλης διάρκειας τότε σίγουρα χρειάζεσαι την Alchemist Holographic Palette, μια παλέτα τεσσάρων σκιών με θεϊκές αποχρώσεις: Πράσινο σμαραγδί, μπλε του ζαφειριού, μοβ του αμέθυστου και ροζ οπάλ.

palette.jpgsephora

Έντονο βλέμμα με το Tattoo Liner: Και το υγρό eyeliner της Kat Von D με την εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη μύτη για ακριβή και εύκολη εφαρμογή μπορεί να γίνει δικό σου. Το Tattoo Liner είναι, μάλιστα, το αγαπημένο της Kat Von D γιατί τονίζει το βλέμμα εύκολα και γρήγορα.

trooper black.jpgsephora

Υγρό και ματ αποτέλεσμα με το Everlasting Liquid Lipstick: Στο kit που μπορείς να κερδίσεις θα βρεις, επίσης, ένα Everlasting Liquid Lipstick από την ομώνυμη συλλογή της Kat Von D. Το υπέροχο αυτό υγρό, ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας, δεν «τρέχει» και η σύνθεσή του περιέχει φυσικά ενυδατικά στοιχεία και παράγωγα βιταμίνης Ε και ηλιόσπορου. Ό,τι χρειάζεσαι για τον Χειμώνα του 2018.

luv.jpgsephora

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να αποκτήσεις το beauty kit της Kat Von D από τα Sephora!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*