Κέρδισε μία κομψή μπλούζα και μία εντυπωσιακή φούστα Fullah Sugah!

Κέρδισε μία κομψή μπλούζα και μία εντυπωσιακή φούστα Fullah Sugah!

Θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα; Ανακαλύψαμε το μυστικό για να πετύχεις το πιο λαμπερό στυλ στις γιορτινές σου εμφανίσεις. Στη σελίδα της Fullah Sugah βρήκαμε τα δύο βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου και σου τα κάνουμε δώρο! Ποια είναι αυτά;

Η πλεκτή μπλούζα με διπλό βολάν στο μανίκι θα σε «αγκαλιάσει» με την απαλή της υφή και θα σου προσφέρει ζεστασιά και στυλ. Η στρογγυλή της λαιμόκοψη και τα κοντά μανίκια είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διάφορα. Συνδύασέ τη με το απόλυτο trend της σεζόν, την ψηλόμεση πλισέ φούστα σε μεταλλικό χρώμα, που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου! Είναι φτιαγμένη από ελαστικό ύφασμα, που πέφτει θηλυκά στο σώμα και κλείνει στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή, για μεγαλύτερη άνεση!

Πρόκειται για δύο πραγματικά εντυπωσιακά κομμάτια, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Ολοκλήρωσε το στυλ σου, με ένα δερμάτινο τζάκετ και μποτάκια, όπως ακριβώς η Δέσποινα Καμπούρη!

Πώς μπορείς να διεκδικήσεις τα δύο μοναδικά Fullah Sugah κομμάτια; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, που θα διαρκέσει από τις 6 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, απλώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Δοκίμασε την τύχη σου και κέρδισε την πλεκτή μπλούζα και την πλισέ φούστα, για να κάνεις τις πιο κομψές εμφανίσεις.