Tα γενέθλια της κολλητής μου είναι δύο φορές γενέθλιά μου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα γενέθλια της κολλητής μου είναι δύο φορές γενέθλιά μου

‘Η εναλλακτικά είναι μία πολύ καλή αφορμή για να κάνω δώρο όχι μόνο σε εκείνη αλλά και σε εμένα.

181219 10150972730532375 2117193332 n
792091NOP
792091NRG
792091SAM
538209 3904395930351 1935562766 n
390405CZ 70

Την ξέρω σχεδόν όσο μπορώ να θυμηθώ περιστατικά από την ίδια μου την ύπαρξη. Έχουμε παίξει μαζί στο δημοτικό, έχουμε πάει μαζί πενταήμερη, τις πρώτες μας διακοπές και τις τελευταίες με την κοριτσοπαρέα μας πριν την παντρέψω πριν δύο χρόνια. Με λίγα λόγια την Βάσω την ξέρω μια ζωή και το να πω ότι έχουμε κοινή παρέα, εμπειρίες και βιώματα είναι περιττό γιατί είναι η κολλητή μου. Και μας ενώνει απέραντη αγάπη, άπειρες ώρες γέλιου και –ευτυχώς!- πολύ λιγότερες κλαμάτων. Αυτή όμως η πολυετής παράλληλη πορεία συναισθηματικά είναι κάτι πολύτιμο και μοναδικό, πρακτικά όμως –ας είμαστε ρεαλίστριες- έχει κάποια μικρά προβληματάκια.

Και ένα από αυτά το κατάλαβα πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες που έψαχνα να της πάρω δώρο για τα γενέθλιά της τώρα τον Μάϊο. Πολύ ευχάριστη διαδικασία δεν λέω... αν δεν την έχεις κάνει ήδη 25 φορές! Και αν δεν έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δημιουργικότητας και φαντασίας για να της αγοράσεις κάτι όμορφο, μοναδικό, που να μην το έχει, που να της αρέσει και να μην της το έχεις ξαναπάρει ένα εκατομμύριο φορές. Αφού λοιπόν απέρριψα ρούχα, καλλυντικά και girly διασκεδάσεις τύπου spa, στράφηκα σε αυτό που πραγματικά αγαπάει περισσότερο από όλα κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της: τα κοσμήματα.

Όταν μάλιστα αυτά έρχονται σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, όπως στην περίπτωση της PANDORA, το να βρεις δώρο για την κολλητή σου γίνεται απλά παιχνιδάκι! Και ψάχνοντας στο pandorashop.gr δεν βρήκα απλά ένα κομψό δαχτυλίδι ή ένα καλόγουστο βραχιόλι, αλλά μία ολόκληρη σειρά που ονομάζεται «Γενέθλιοι Λίθοι» και αποτελείται από ένα σετ με σύμβολα μινιατούρες από ασήμι 925, διάφανη κυβική ζιρκόνια και πέτρες σε εντυπωσιακές αποχρώσεις που η κάθε μία συμβολίζει τον μήνα που έχεις γεννηθεί.

Εγώ, παραδείγματος χάριν, που έχω γενέθλια τέλη Οκτωβρίου, η πέτρα μου είναι το κρύσταλλο σε απαλή ροζ απόχρωση. Τόσο γλυκιά και μοναδική που, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, την αγόρασα μαζί με το υπόλοιπο σετ της και για μένα. Δεν ήταν ανάγκη να περιμένω μέχρι το επόμενο φθινόπωρο για να μου κάνω ένα δώρο, και δεν είχα και την υπομονή να το κάνω.

Τα μικρά αυτά σύμβολα μπορείς να τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα PANDORA floating locket και να τα έχεις εσύ, ή το αγαπημένο σου πρόσωπο στο οποίο τα χαρίζεις, για πάντα κρεμασμένα στον λαιμό του. Επίσης δεν είναι φυσικά δεσμευτικό να πάρεις τους Γενέθλιους Λίθους του μήνα που έχει γεννηθεί, αν προτιμάς κάποιο άλλο χρώμα.

Εμένα έτυχε πχ. Όντως να μου αρέσει το ροζ, αλλά αν προτιμούσα το πράσινο ή το μοβ θα επέλεγα να φορέσω πάνω μου κάποιους άλλους «μήνες». Ένα μικρό «ψεματάκι» όσο αφορά τα γενέθλια –και κατ’ επέκταση την ηλικία μας και το στυλ μας- δεν έβλαψε ποτέ καμία γυναίκα. Η Βάσω φυσικά ενθουσιάστηκε με το δώρο της και εγώ με την χαρά της... αλλά και την δική μου που αυτή την στιγμή «κρέμεται στον λαιμό μου». ΧοΧοΧο!

Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece