La Vie en Cannes

Διονυσία Καλαποθαράκου
La Vie en Cannes

To 70ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών μπορεί να φτάνει στο τέλος του σε δύο ημέρες, αλλά τα ονειρικά jewelry trends που ανακαλύψαμε παρακολουθώντας το θα μας «ακολουθούν» για πάντα.

180919CZ
GettyImages 686870826

... και γι’ αυτό «ψάξαμε» λεπτομερώς την συλλογή PANDORA Rose για να βρούμε τρόπο να τα εφαρμόσουμε και σε επίσημες εμφανίσεις δικές μας, που μπορεί να «ξεφεύγουν» από το αυστηρό πρωτόκολλο των red carpet συνόλων, αλλά για εμάς είναι ξεχωριστές.

Η αγωνία μας για το ποια ταινία θα πάρει τον Χρυσό Φοίνικα και σε ποια θα απονεμηθεί το Μεγάλο βραβείο του Τμήματος «Ένα Κάποιο Βλέμμα» μπορεί να «τρώει» την σινεφίλ πλευρά μας, αλλά η γυναικεία μας φιλαρέσκεια και η αισθητική μας υποκλίνεται στα looks των stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ και φόρεσαν κοσμήματα (αλλά και gowns) που μας έκοψαν την μιλιά. Θύμασαι τον θαυμασμό και το δέος που ένιωσες όταν είδες την «μεταμόρφωση» της Lily James στην «Σταχτοπούτα» του Kenneth Branagh (2015);

Ένα αντίστοιχο σφίξιμο στο στομάχι, συνοδείας ματιών που πεταρίζουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, αισθάνθηκα όταν είδα την Βella Hadid να περπατάει πάνω στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με το κατακόκκινο Dior φόρεμά της και ένα υπέροχο κολιέ σε σχήμα φιδιού στον λαιμό της. Το ίδιο συναίσθημα νιώσαμε και όταν είδαμε την tutu λευκή φούστα, με το ασορτί μαύρο bustier, που σχεδίασε αποκλειστικά για την Νicole Kidman, o Raf Simons του οίκου Calvin Klein. Mε ποιον τρόπο η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Λάνθιμου απογείωσε το σύνολο; Φορώντας μόνο ένα απλό στρογγυλό ζευγάρι σκουλαρίκια.

GettyImages 684566934
781053CZ


Σαν αυτά τα κομψά κοσμήματα με κυβική ζιρκόνια από την συλλογή PANDORA Rose. H πρωταγωνίστρια του «Ηοuse of Cards», Robin Wright, επέλεξε να αναδείξει την μινιμαλιστική εμφάνισή της και το σμαραγδί lingerie φόρεμα της, μόνο με ένα λεπτό βραχιόλι στον δεξί της καρπό, σαν αυτό το κόσμημα από ασήμι 925 με κούμπωμα σε σχήμα καρδιάς, πάντα από την collection PANDORA Rose. Oι τάσεις στον τομέα των κοσμημάτων για αυτό το καλοκαίρι, όπως τις είδαμε να διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες στην πιο εστέτ πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας, δεν επιτάσσουν στοιχεία mix&match. Tο αντίθετο: κινούνται σε πιο απλούς και λιτούς στυλιστικούς δρόμους όπου το κόσμημα είναι συνήθως ένα στο look, αφήνοντας το σύνολο να αναπνεύσει.

Αν, παραδείγματος χάριν, έχεις αποφασίσει να φορέσεις ένα στράπλες φόρεμα, μπορείς να το κάνεις να φαίνεται ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και ντελικάτο βάζοντας μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τετράγωνη κυβική ζιρκόνια, σαν αυτά εδώ τα PANDORA Rose που έχουμε λατρέψει. Η λάμψη δεν βρίσκεται στην ποσότητα των κοσμημάτων αλλά στην επιμονή στην λεπτομέρεια και στην φινέτσα που αποπνέουν τα κοσμήματα που επιλέγεις κάθε φορά να προσθέσεις στο outfit σου. Οι εποχές των extravagant σχεδίων και των πολυάριθμων bling-blings έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και εμείς νιώθουμε λίγο σαν ηρωίδες κάποιας Ευρωπαϊκής (και όχι Χολιγουντιανής) παραγωγής, υιοθετώντας σύνολα που υποτάσσονται στην λογική του less is more. Aς πιούμε ένα ποτήρι σαμπάνιας στην υγεία των minimal επιλογών! Cheers!
Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece