Πώς θα ενυδατώσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια

Πώς θα ενυδατώσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια

Ποια δεν θέλει δεν έχει τέλεια επιδερμίδα; Είναι το βασικό κομμάτι για να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές. Ένα καθαρό πρόσωπο σε συνδυασμό με το χαμόγελό σου είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να δείχνεις φρέσκια! Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, το μυστικό είναι ένα: Ενυδάτωση! Τη χρειαζόμαστε όλες ειδικότερα τώρα, που το Καλοκαίρι απέχει ελάχιστες μέρες, και έχουμε ανάγκη επιπλέον φροντίδα…

Το νερό συμμετέχει σε κάθε λειτουργία του οργανισμού μας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες, για αυτό και θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά του σώματός μας. Θα μας βοηθήσει από το να δείχνουμε πιο ενυδατωμένες μέχρι να… καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα!

Πώς θα ενυδατώσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια2

Ο ρόλος του στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος είναι καθοριστικός. Μας βοηθάει να έχουμε σφριγηλό και όμορφο δέρμα. Φυσικά, για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να φροντίσουμε να ενυδατωνόμαστε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με απλά λόγια πρέπει να καταναλώνουμε επαρκείς ποσότητες νερού καθώς και να χρησιμοποιούμε κρέμες.

Μην ξεχνάς, ότι η βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία και αποτελεί τη βάση για μία νεανική επιδερμίδα. Σε κάθε δεκαετία της ζωής μας το δέρμα, δεν είναι το ίδιο και η εξωτερική του όψη αλλάζει, για αυτό και πρέπει να φροντίζουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Ειδικότερα, τώρα που είναι καλοκαίρι μην ξεχνάς ποτέ το αντιηλιακό σου: Ο ήλιος ευθύνεται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό για τις ρυτίδες μας από ότι ο χρόνος!

Πώς θα ενυδατώσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια3

Το νερό βοηθάει όμως να βελτιώσουμε και «προβληματικές» περιοχές του σώματός μας, που μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα. Πέρα από την άσκηση και τη σωστή διατροφή, το νερό βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Όταν ο οργανισμός δεν ενυδατώνεται σωστά, το σώμα αντιδρά και κάνει κατακράτηση, που εμφανίζεται με τη μορφή κυτταρίτιδας. Το νερό μπορεί να δράσει ευεργετικά, και να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την όψη πορτοκαλιού στο δέρμα.

Όσο αφορά στην εσωτερική ενυδάτωση, η κατανάλωση νερού μας βοηθάει να απομακρύνουμε τις τοξίνες, που είναι ιδιαιτέρως βλαβερές για τον οργανισμό μας. Έτσι, τα ζωτικά μας όργανα, όπως για παράδειγμα το συκώτι λειτουργούν καλύτερα.

Ας μην ξεχνάμε όμως και ένα θέμα που μας απασχολεί όλες, αφού ο υδράργυρος ανεβαίνει και πρώτες βουτιές στις παραλίες ξεκίνησαν. Το νερό είναι ο βασικός σύμμαχός μας στο αδυνάτισμα, καθώς διεγείρει τον μεταβολισμό. Καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες καίμε περισσότερες θερμίδες, ενώ με την αφυδάτωση ο μεταβολισμός μας «κολλάει». Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες, πίνοντας ένα ποτήρι πριν το φαγητό, τείνουμε να τρώμε λιγότερο!

Βάλε περισσότερο νερό στη ζωή σου! Μην ξεχνάς ότι κρύβεται παντού: Στο σώμα μας, στα φρούτα αλλά και στο υγρό χαρτί υγείας Zewa που προσφέρει μοναδική αίσθηση καθαρισμού, υγιεινής και φροντίδας της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο θα ενυδατώσει τις ευαίσθητες περιοχές του σώματός σου!