Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου

Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου

Είναι θαυματουργό! Πλούσιο σε βιταμίνες, είναι ιδανικό για να περιποιηθείς το δέρμα σου από την κορυφή ως τα νύχια. Θα ενυδατώσει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου και θα την κάνει να δείχνει πιο απαλή και φρέσκια από ποτέ! Και το καλύτερο; Είναι απολύτως φυσικό, καθώς προέρχεται από αποξηραμένα αμύγδαλα! Ποια είναι τα ευεργετικά για τον οργανισμό μας οφέλη και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Για απόλυτη ενυδάτωση σε κάθε σημείο του σώματός σου!

Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε βοηθάει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος! Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη Ε, τρέφει το δέρμα και το προστατεύει από την ξηρότητα και την αφυδάτωση, και δρα θεραπευτικά στο ηλιοκαμένο δέρμα. Παράλληλα, είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες, οπότε κάνει πολύ καλό σε περιπτώσεις ερεθισμών όπως για παράδειγμα μετά από την αποτρίχωση.

Ιδανικά, άπλωσέ το στο σώμα σου αμέσως μετά το μπάνιο, για να «κλειδώσεις» την υγρασία. Απορροφάται πολύ γρήγορα, και θα κάνει το δέρμα σου πιο απαλό και λείο από ποτέ. Είναι ελαφρύ και αποτελεί το μυστικό για να πεις «αντίο» στην ξηρότητα σε κάθε μέρος του σώματός σου!

Για λείο και καθαρό πρόσωπο

Παράλληλα, δεν φράζει τους πόρους και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Χαρίζει θρέψη σε βάθος και είναι ιδανικό για να ανακτήσεις τη λάμψη σου, αν το πρόσωπό σου δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο, ειδικά μετά από ξενύχτι.

Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις ως ντεμακιγιάζ, καθώς ανοίγει αποτελεσματικά τους πόρους. Μερικές σταγόνες σε ένα κομμάτι βαμβάκι, θα αφαιρέσουν το μακιγιάζ σου. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και αποτρέπει τις πιθανότητες της ακμής.

Για ξεκούραστο βλέμμα!

Επιπλέον, είναι ιδανικό για τους μαύρους κύκλους. Πριν κοιμηθείς, άπλωσε λίγες σταγόνες και κάνε πολύ απαλό μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει ξεκούραστο την επόμενη ημέρα!

Το ίδιο ισχύει και για τις βλεφαρίδες σου: Βάλε το θαυματουργό αυτό έλαιο σε ένα παλιό μπουκαλάκι μάσκαρα, και άπλωσέ το κατά μήκος των βλεφαρίδων σου, για να τις δυναμώσεις και να αποφύγεις τα σπασίματα!

Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου2

Για μεταξένια χείλη!

Χρησιμοποίησέ το κάθε φορά που αισθάνεσαι τα χείλη σου να σε «τραβάνε». Θα γίνει το «εναλλακτικό» σου λιπ γκλος, και θα σου χαρίσει απαλότητα και λάμψη! Το καλύτερο είναι ότι έχει γλυκιά γεύση, σε αντίθεση με το ελαιόλαδο και άλλα έλαια!

Για δυνατά και λαμπερά μαλλιά

Αν έχεις θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά το αμυγδαλέλαιο είναι το ιδανικό μαλακτικό για σένα. Αποτελεί μία πλούσια πηγή μαγνησίου, η οποία μπορεί να τονώσει τις τρίχες σου, να βελτιώσει την ποιότητά τους και να μειώσει ακόμα και την τριχόπτωση. Παρέχει θρεπτική και καταπραϋντική δράση και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πυκνά, μακριά, γερά και μεταξένια μαλλιά. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα, θα το συναντήσεις και ως συστατικό σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Για τέλειο αποτέλεσμα, δοκίμασε να κάνεις μασάζ! Αν μάλιστα το αναμείξεις με κάποιο άλλο έλαιο, μπορείς να αυξήσεις την κυκλοφορία και να καταπολεμήσεις την πιτυρίδα!

Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου

Για φροντίδα των ευαίσθητων περιοχών

Δοκίμασε το Zewa Almond Milk Υγρό Χαρτί Υγείας, σε συνδυασμό με τοκλασικό Χαρτί Υγείας Zewa Exclusive Almond Milk. Είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις να προσφέρεις μία μοναδική αίσθηση καθαρισμού, υγιεινής και φροντίδας στην επιδερμίδα σου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει ουδέτερο pH για να προσφέρει την κατάλληλη περιποίηση στο δέρμα σου.