Πώς θα γίνεις η… βασίλισσα του μπάνιου

Πώς θα γίνεις η… βασίλισσα του μπάνιου

Σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σου έχεις ακούσει παράπονα για τις ώρες που περνάς κλεισμένη στον πιο αυστηρά προσωπικό χώρο του κάθε σπιτιού, το μπάνιο! Είναι ο ναός της χαλάρωσης κάθε γυναίκας μετά από μία κουραστική μέρα, το μέρος όπου μπορεί να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό της και να αναζωογονήσει το σώμα και το μυαλό της, μέσα από μία διαδικασία που κάποιες φορές θυμίζει ιεροτελεστία. Συγκεντρώσαμε μερικά tips για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τις στιγμές σου στην μπανιέρα και… όχι μόνο!

Ξεκίνα προετοιμάζοντας τον χώρο σου, ο οποίος πρέπει να αποπνέει ηρεμία, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις απόλυτα. Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό: Άναψε αρωματικά κεριά γύρω από την μπανιέρα και χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια, όπως το αμυγδαλέλαιο που έχει ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα μας. Η μυρωδιά τους θα αλλάξει τη διάθεσή σου και αυτόματα θα μειώσει το άγχος και το στρες που μπορεί να αισθάνεσαι.

Βρες την κατάλληλη μουσική που θα ηρεμήσει τις αισθήσεις σου και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα, μεταμορφώνοντας τον χώρο σου σε ένα κέντρο προσωπικής ευεξίας! Μην ξεχάσεις να βάλεις για λίγο στο mute το κινητό σου και τις ειδοποιήσεις από τα αγαπημένα σου μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό και κλείσε την πόρτα για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε ένα μικρό χαμάμ! Ο ατμός θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για να απορροφήσει τα ωφέλιμα συστατικά που προσφέρει ο συνδυασμός της ζεστής θερμοκρασίας και του νερού. Μείνε στο χλιαρό νερό αρκετή ώρα, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις απολέπιση με άλατα ή χρησιμοποιώντας ένα δικό σου χειροποίητο scrub.

Αφού τελειώσεις, άπλωσε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο στο σώμα σου. Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις μασάζ, καθώς το συγκεκριμένο έλαιο θα σε κρατήσει ενυδατωμένη για πολλές ώρες και θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις επίσης στο πρόσωπό σου αλλά και στα μαλλιά σου για να αναζωογονηθείς πλήρως!

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι το συναντάμε όχι μόνο στα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και στα προϊόντα υγιεινής, όπως για παράδειγμα το Zewa Exclusive Almond Milk που περιποιείται το σώμα σου, χάρη στο πολυτελές άρωμα και την αίσθηση φροντίδας που προσδίδει η λοσιόν αμυγδάλου. Έτσι, γίνεται η μικρή σου πολυτέλεια, που σε μετατρέπει καθημερινά στη… βασίλισσα του μπάνιου!