Συμβουλές για σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σου!

Συμβουλές για σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σου!

Κάθε γυναίκα θέλει να φροντίζει τον εαυτό της. Υπάρχουν όμως εύκολα tips για να αναζωογονηθούμε και να λάμψουμε; Η περιποίηση είναι μία πιο απλή διαδικασία από ό,τι μπορεί να πίστευες μέχρι σήμερα. Μερικά απλά βήματα αρκούν για να λάμψεις και να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή!

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ο καθαρισμός! Καθάρισε το πρόσωπό σου καθημερινά για να απομακρύνεις τους ρύπους και να το προετοιμάσεις, ώστε να το περιποιηθείς κατάλληλα. Χρησιμοποίησε ένα σαπούνι καθαρισμού με φυσικά συστατικά που δεν θα επιβαρύνει το δέρμα σου και θα σε βοηθήσει να έχεις μία καθαρή βάση.

Συνέχισε φροντίζοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, απλώνοντας μία κρέμα που θα τα ενυδατώνει και θα προλαμβάνει ή θα λειαίνει τις ρυτίδες. Αν προτιμάς τα φυσικά προϊόντα το αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό για τους μαύρους κύκλους και θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει ξεκούραστο όλη μέρα. Μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις και στις βλεφαρίδες σου για να τις δυναμώσεις και να αποφύγεις τα σπασίματα αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο, διότι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και θα σε ενυδατώσει σε βάθος.

Εναλλακτικά, εφάρμοσε την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες που έχει το δέρμα σου σε κάθε δεκαετία της ζωής σου. Μην ξεχνάς ότι η εξωτερική του όψη αλλάζει και η βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη όσο χρονών και αν είσαι. Αν έχεις λιπαρό δέρμα επίλεξε μία ελαφριά ενυδατική, ενώ αν έχεις ξηρή επιδερμίδα εφάρμοσε μία πλούσια ενυδατική κρέμα.

Ανεξαρτήτως εποχής, μην ξεχνάς το αντηλιακό σου, μίας και ο ήλιος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τις ρυτίδες μας! Διατήρησε το πρόσωπό σου φρέσκο και λαμπερό και προσπάθησε να μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ. Άσε την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει!

Η ενυδάτωση του σώματος είναι το Α και το Ω!

Όπως και το πρόσωπο έτσι και το σώμα χρειάζεται καθημερινή φροντίδα. Για μία ακόμη φορά η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για να διατηρήσεις την υγρασία του. Οι εξωτερικοί παράγοντες αφαιρούν τη φυσική υγρασία και το δέρμα μας χάνει τη λάμψη και την απαλότητά του και αποκτά ξηρή υφή. Ενυδάτωσε το σώμα σου εσωτερικά και εξωτερικά! Μην ξεχνάς να πίνεις νερό και να απλώνεις καθημερινά μία ενυδατική κρέμα για να έχεις ένα σφριγηλό και όμορφο δέρμα! Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε μασάζ με απαλές κινήσεις.

Σημαντικό είναι ακόμα να επιλέγεις ήπια και ενυδατικά αφρόλουτρα, που δεν θα ξηράνουν το δέρμα σου, και να αποφεύγεις το καυτό νερό! Σου υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τα μπάνια, καθώς σύμφωνα με έρευνες το καθημερινό ντους μπορεί να απομακρύνει έλαια που χρειάζεται το δέρμα μας για να παραμείνει υγιές.

Τέλος, αφέσου στις μικρές πολυτέλειες. Επίλεξε με πολλή προσοχή τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς. Φρόντισε να περιέχουν φυσικά συστατικά και να είναι δερματολογικά ελεγμένα. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σου είναι το Zewa Exclusive Almond Milk, το οποίο περιποιείται το σώμα σου με το απαλό άγγιγμά του και την λοσιόν αμυγδάλου που χαρίζει απόλυτη αίσθηση φροντίδας!