Η βαλίτσα των διακοπών

Η βαλίτσα των διακοπών

Οι διακοπές απέχουν πια ελάχιστες μέρες και δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι τις βόλτες στις παραλίες και τα πλακόστρωτα στενάκια του νησιού. Ωραίος ο ενθουσιασμός, αλλά μήπως ήρθε η ώρα για να ετοιμάσεις και τη βαλίτσα σου; Επειδή τα ερωτήματα μπροστά στην άδεια βαλίτσα και την ανοιχτή ντουλάπα είναι δεκάδες, ετοιμάσαμε μία λίστα για να σε βοηθήσουμε να μην ξεχάσεις τίποτα!

Άσε απέξω τα μεταξωτά φορέματα, τα ψηλοτάκουνα και τα ρούχα που δεν έχεις ξαναφορέσει ποτέ και προτίμησε τα αγαπημένα και δοκιμασμένα σου κομμάτια, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Δύο σορτσάκια, μερικά t-shirts και τα άνετα σανδάλια σου είναι τα βασικά που θα χρειαστείς… Μην ξεχάσεις το παρεό σου, που μπορεί να μεταμορφωθεί σε φούστα, φουστάνι, μπλούζα και εσάρπα και να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της μέρας!

Τα φουστάνια επίσης είναι από τα πιο βολικά ρούχα στις διακοπές, ενώ σε συνδυασμό με boho κοσμήματα είναι ιδανικά και για τις χαλαρές βραδινές σου εμφανίσεις. Μην παραλήψεις να πάρεις ένα ελαφρύ τζιν μπουφάν για τα δροσερά βράδια. Τέλος, άσε λίγο χώρο για ένα δεύτερο μαγιό, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου, πετσέτα θαλάσσης, ψάθα και ένα καλό βιβλίο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου στην παραλία!

Τι έχουμε στο νεσεσέρ μας;

Στις διακοπές δεν πρέπει να το παρακάνεις με το μακιγιάζ! Πάρε τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά. Άλλωστε, με το ηλιοκαμένο χρώμα που θα αποκτήσεις, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να δείχνεις όμορφη… Παρόλα αυτά, μη φύγεις χωρίς την ενυδατική σου κρέμα για πρόσωπο και σώμα καθώς και το αντηλιακό σου!

Από εκεί και πέρα μερικά από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσεις στο σπίτι είναι τα εξής: Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, αφρόλουτρο, σαμπουάν, ντεμακιγιάζ, χτένα, ψαλιδάκι νυχιών, τσιμπιδάκι για τα φρύδια και… το Zewa Exclusive Almond Milk για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου όπως της αξίζει με την αρωματική και ενυδατική λοσιόν αμυγδάλου που περιέχει!

Αξιοποίησε τον χώρο της βαλίτσας σου στο έπακρο και φρόντισε να μην την παραφορτώσεις, για να μη γίνεις γνωστή στο νησί ως η κοπέλα που αγκομαχάει καθώς κουβαλάει την προίκα της!