Τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το αυτοκίνητό σου

Γωγώ Φούντα
Τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το αυτοκίνητό σου

Μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη! Πόσο μάλλον τώρα που ο καιρός καλυτερεύει και μας ξεσηκώνει για εκδρομές και κοντινές αποδράσεις για να εξερευνήσουμε νέα μέρη και να ζήσουμε πολλές περιπέτειες. Πριν ξεκινήσεις για οπουδήποτε, οργανώσου καλά και φρόντισε να έχεις μαζί σου τα παρακάτω αντικείμενα για να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε κατάσταση.

Χάρτης

Είναι γεγονός ότι το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού σου. Το χρησιμοποιείς ακόμα και όταν οδηγείς για να προσανατολιστείς, να δεις σε ποιους δρόμους έχει κίνηση και να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου. Τι γίνεται όμως όταν «ξεμείνεις» από μπαταρία ή όταν δεν έχεις σήμα; Τότε, θα χρειαστεί να ανατρέξεις στην παλιά καλή λύση και να χρησιμοποιήσεις έναν χάρτη για να βρεις τον δρόμο σου.

Φαρμακείο

Ένα κουτί πρώτων βοηθειών πρέπει να περιέχει παυσίπονα, γάζες, αντιβιοτικές αλοιφές, αντιαλλεργικά φάρμακα, οινόπνευμα, βαμβάκι και οξυζενέ. Έτσι, θα είσαι πάντα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις μικροτραυματισμούς που μπορεί να έχεις σε εκδρομές ή ταξίδια και να κερδίσεις χρόνο μέχρι να αναλάβει την κατάσταση κάποιος ειδικός.

Φακός

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σου, πάθει κάποια βλάβη το βράδυ, θα σε βοηθήσει να την επιδιορθώσεις ή να βρεις το δρόμο σου στο σκοτάδι. Φρόντισε να έχεις και μερικές μπαταρίες μαζί σου…

Υγρό Χαρτί Υγείας

Όταν ο δρόμος είναι μακρύς και η Φύση σε καλεί, το υγρό χαρτί υγείας μπορεί να σε σώσει! Το Zewa Almond Milk Υγρό Χαρτί Υγείας θα προσφέρει μία μοναδική αίσθηση καθαρισμού, υγιεινής και φροντίδας της επιδερμίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει ουδέτερο pH, κάτι που το καθιστά ιδανικό για όλους. Το ειδικό άνοιγμα της συσκευασίας εξασφαλίζει ότι το χαρτί διατηρεί την υγρασία του από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, για αυτό και μπορείς να το αφήσεις άφοβα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου για αρκετό καιρό.

Σακίδιο πλάτης

Ένα backpack που να χωράει τα απολύτως απαραίτητα, πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πορτμπαγκάζ σου. Μέσα σε αυτό μπορείς να έχεις μία αλλαξιά ρούχα και μία μικρή κουβέρτα που θα σε κρατήσει ζεστή. Επιπλέον, ένα σνακ που θα σου δώσει ενέργεια, αλλά και ένα μπουκαλάκι νερό που θα σε κρατήσει ενυδατωμένη είναι όλα όσα χρειάζεσαι.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σου, φρόντισε να έχεις αρκετά καύσιμα. Βάλε καλή μουσική και απόλαυσε κοντινά αλλά και μακρινά ταξίδια! Κάθε ένα μπορεί να γίνει μία αξέχαστη περιπέτεια!