Το απόλυτο tip για μοναδική αίσθηση καθαρισμού!

Το απόλυτο tip για μοναδική αίσθηση καθαρισμού!

Τι πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σου; Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικές ανάγκες, όλες όμως χρειαζόμαστε φροντίδα και περιποίηση. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το δέρμα μας είναι ο «καθρέφτης» του οργανισμού μας, για αυτό και πρέπει να του δίνουμε τη σημασία που του αξίζει.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας μας, είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούμε. Όταν το πρόσωπο και το σώμα μας είναι καθαρά, τότε τα προϊόντα τα οποία θα εφαρμόσουμε γίνονται αυτομάτως πιο αποτελεσματικά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, το καυσαέριο αλλά και εκκρίσεις της ίδιας της επιδερμίδας όπως για παράδειγμα ο ιδρώτας καθιστούν τον καθαρισμό απαραίτητο.

Το πρόσωπό μας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και πρέπει να το καθαρίζουμε σχολαστικά! Αφού ξεβαφτούμε και ξεπλυθούμε με χλιαρό νερό κάποιο ειδικό σαπούνι με ουδέτερο pΗ πρέπει να σκουπίσουμε το πρόσωπό μας για να το προετοιμάσουμε να απορροφήσει την ενυδατική κρέμα.

Ένα λάθος που κάνουμε εδώ είναι ότι μπορεί να επαναχρησιμοποιούμε την πετσέτα προσώπου μας, η οποία μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως καθαρή ή να έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον για να καθαρίσει τα χέρια του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα μας.

Επιπλέον, αν για παράδειγμα είσαι διακοπές και δεν μπορείς να φροντίσεις να πλένεις συχνά τις πετσέτες σου, προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ μαλακό χαρτί υγείας για να στεγνώσεις το πρόσωπό σου, φροντίζοντας να μην αφήσεις καθόλου υγρασία. Εμείς προτιμάμε το απαλό άγγιγμα των Zewa Exclusive Almond Milk, που χάρη στο πολυτελές άρωμα της λοσιόν αμυγδάλου χαρίζει μοναδική αίσθηση φροντίδας σε κάθε σημείο του σώματός μας.

Άλλωστε, μην ξεχνάς τις ευεργετικές ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει το αμυγδαλέλαιο σε κάθε σημείο του σώματος σου. Είναι το απόλυτο μυστικό αν θέλεις να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!

Το Zewa Exclusive Almond Milk θα σου προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαρισμού που χρειάζεσαι για να νιώσεις ευεξία και να τονώσεις την επιδερμίδα σου. Είναι η μικρή πολυτέλεια που δεν πρέπει να λείπει τόσο από το μπάνιο σου, όσο και από τη βαλίτσα των διακοπών σου!