Τι κρύβει κάθε γυναίκα στο ντουλαπάκι του γραφείου της;

Τι κρύβει κάθε γυναίκα στο ντουλαπάκι του γραφείου της;

Καθημερινά περνάμε τουλάχιστον οκτώ ώρες στο γραφείο μας. Είναι το δεύτερο μας σπίτι, ο χώρος που εμπνεόμαστε, δημιουργούμε και εκφραζόμαστε. Λογικό είναι λοιπόν, πέρα από τα σύνεργα της δουλειάς μας, να έχουμε και προσωπικά μας αντικείμενα που αγαπάμε ιδιαίτερα.

Εικόνες από κοντινά μας πρόσωπα, φυτά εσωτερικού χώρου και μικρά όμορφα διακοσμητικά είναι μόνο μερικά ακόμη αντικείμενα που συναντάμε σε κάθε εταιρεία. Το σίγουρο είναι ότι τα γραφεία των γυναικών τείνουν πάντα να είναι «παραφορτωμένα», ενώ των αντρών έχουν ελάχιστα χρηστικά αντικείμενα. Όταν φτάνουμε στο ντουλαπάκι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα… Τι θησαυρούς καταφέρνουμε, λοιπόν, να χωρέσουμε σε μερικά μόνο συρτάρια;

Ριζογκοφρέτες

Όλες προσέχουμε τη διατροφή μας, για αυτό και το εν λόγω σνακ είναι ιδανική επιλογή, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες! Υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη ψωμιού, διότι προσφέρει λιγότερες θερμίδες. Κάθε τεμάχιο μας δίνει περίπου 35 θερμίδες, μας «γεμίζει» ενέργεια και μας χορταίνει, καθώς περιέχει φυτικές ίνες που μας κάνουν να νιώθουμε εύκολα την αίσθηση κορεσμού. Είναι ιδανική επιλογή για να διώξουμε τις λιγούρες και να κάνουμε ένα γρήγορο διάλειμμα!

Κραγιόν

Ένα καλό κραγιόν μπορεί να μας κάνει αμέσως να δείχνουμε περιποιημένες και βαμμένες. Τονίζει τα χείλη, ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία κάθε γυναίκας και μας κάνει να δείχνουμε σε δευτερόλεπτα πιο θηλυκές. Τα καλύτερο είναι, ότι σε περιπτώσεις που δεν έχεις προλάβει να βαφτείς το πρωί, μπορείς να το απλώσεις στα μάγουλα ως ρουζ ή στα μάτια αντί για σκιά, πετυχαίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!

Υγρό χαρτί υγείας

Θα σε σώσει στις πιο δύσκολες στιγμές! Δεν το αγαπάμε μόνο γιατί είναι χρήσιμο αλλά και γιατί φροντίζει με απαλότητα το δέρμα μας. Εμείς στο γραφείο, ξεχωρίζουμε το Zewa Almond Milk Υγρό Χαρτί Υγείας, που περιέχει αμυγδαλέλαιο, το οποίο έχει ευεργετικά οφέλη και προσφέρει μία μοναδική αίσθηση καθαρισμού, υγιεινής και φροντίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει ουδέτερο pH, οπότε το εμπιστευόμαστε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Τέλος, το ειδικό άνοιγμα της συσκευασίας εξασφαλίζει ότι το χαρτί διατηρεί την υγρασία του από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.

Αυτοκόλλητα χαρτάκια

Τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα χαρτάκια δεν λείπουν από κανένα συρτάρι. Μας βοηθούν να θυμόμαστε τις ατελείωτες υποχρεώσεις, τα ραντεβού και τα meeting. Χρησιμεύουν ακόμη, για να στέλνουμε ραβασάκια στους αγαπημένους μας συναδέλφους!

Φακελάκια τσάι

Είναι το ρόφημα που μας ηρεμεί, μειώνει το στρες, ενισχύει την υγεία μας και μας βοηθάει να χάσουμε βάρος. Περιέχει φυσικά συστατικά, όπως για παράδειγμα οι κατεχίνες, που δρουν ως αντιοξειδωτικά στον οργανισμό, βοηθώντας στην πρόληψη της καταστροφής των κυττάρων. Μερικά φλιτζάνια την ημέρα, χαρίζουν τόνωση και ευεξία στον οργανισμό μας αλλά και έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Μπορεί να καταναλωθεί κρύο ή ζεστό, κοστίζει ελάχιστα, και έχει τη δική του ξεχωριστή θέση σε κάθε γυναικείο συρτάρι.

Οργάνωσε και εσύ τα συρτάρια σου για να μη σου λείψει τίποτα. Έτσι, μπορείς να βοηθάς τους συναδέλφους σου, όταν χρειαστούν κάτι και να διατηρείς καλές σχέσεις με όλους στο γραφείο!