Ανακάλυψε το κλειδί για ευεξία και υγιεινό τρόπο ζωής!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανακάλυψε το κλειδί για ευεξία και υγιεινό τρόπο ζωής!

Νιώθεις διαρκώς κουρασμένη; Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι πολλές υποχρεώσεις, το στρες, η ανθυγιεινή διατροφή, βλάπτουν το δέρμα σου και την υγεία σου γενικότερα. Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη «ύπουλος» παράγοντας που καταστρέφει την εμφάνιση και την ποιότητα της ζωής σου, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Ποιος είναι αυτός; Οι τοξικές ουσίες που σε περιβάλλουν και τις οποίες βάζεις κάθε μέρα στο σώμα σου με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς και τον αέρα που αναπνέεις!

Προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να υιοθετήσεις έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αξίζει να προνοήσεις από τώρα και να βάλεις στο σπίτι και το σώμα σου, φυσικά προϊόντα. Ξεκίνα λοιπόν, επιλέγοντας αγνά καλλυντικά που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου με χημικές ουσίες. Κοίτα καλά την ετικέτα, προτού επιλέξεις τη νέα κρέμα για το σώμα σου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δεις το δέρμα σου να λάμπει από υγεία, ενώ την ίδια ώρα θα το προστατέψει από τις βλαβερές ουσίες!

Πιο συγκεκριμένα, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις αγνά έλαια που έχουν θαυματουργά οφέλη για τον οργανισμό σου. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το αμυγδαλέλαιο, το οποίο έχει ευεργετικά οφέλη τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, χάρη στις βιταμίνες και τις ευεργετικές ουσίες που περιέχει! Χαρίζει μεταξένια υγιή επιδερμίδα και θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο σφριγηλό, φρέσκο και απαλό. Υπάρχουν πολλά όμως ακόμη έλαια όπως το λάδι καρύδας, έλαιο αργκάν, το δαφνέλαιο και το καστορέλαιο που θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς τον εαυτό σου φυσικά!

Μετά το σώμα, σειρά έχει το σπίτι σου! Κάνε τη ζωή σου περισσότερο «οικολογική», βγάζοντας έξω από την οικία σου -στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό- τις χημικές ουσίες! Ακόμα και οι μικρές αλλαγές, είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά και να σου προσφέρουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ξεκίνα αντικαθιστώντας τα προϊόντα στο μπάνιο και στην κουζίνα σου με ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα!

Δώσε βάση στις συσκευασίες που χρησιμοποιείς και απέφυγε τις πλαστικές σακούλες του σουπερμάρκετ. Κάνε ανακύκλωση και απέφυγε την καθημερινή χρήση μεγάλων ποσοτήτων χαρτιού, που «κοστίζει» στο περιβάλλον και συνεπώς σε εμάς τους ίδιους. Για παράδειγμα το Zewa Almond Milk Υγρό Χαρτί Υγείας, προσφέρει μία μοναδική αίσθηση καθαρισμού, χωρίς να επιβαρύνει ούτε στο ελάχιστο το σώμα σου ή το περιβάλλον, καθώς είναι βιοδιασπώμενο.

Πρόσεξε λίγο περισσότερο τις επιλογές σου και άλλαξε σταδιακά την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Ξεκίνα από σήμερα, κάνοντας μικρά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα σε γεμίσουν ευεξία!