Πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα

Πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα

Εσύ κοιτάς τα συστατικά που περιέχουν τα καλλυντικά και τα προϊόντα υγιεινής που χρησιμοποιείς; Οι περισσότερες προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικές με τα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγουμε για να φροντίσουμε το πρόσωπο και το σώμα μας. Πολλές φορές όμως αγνοούμε τις ετικέτες και τα συστατικά που περιέχουν, μίας και είναι τόσα πολλά και δυσνόητα που προτιμάμε να τα προσπερνάμε!

Αρκετές φορές ο όρος δερματολογικά ελεγμένα μας προβληματίζει. Υπάρχει μία σύγχυση στο κοινό σχετικά με την ερμηνεία του, με αρκετές από εμάς να πιστεύουμε ότι έχουν πιο ήπια δράση στο δέρμα μας ή είναι υποαλλεργικά. Παράλληλα, ονομασίες όπως «οrganic», «bio», «herb» κλπ. μπορεί να ακούγονται ελκυστικές, αλλά και ταυτόχρονα παραπλανητικές…

Το παραπάνω σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχουμε με περισσότερη προσοχή τις ετικέτες των καλλυντικών μας, οι οποίες πρέπει να αναγράφουν το όνομα, ή την επωνυμία και τη διεύθυνση του κατασκευαστή, ή του εκπροσώπου του, ο οποίος έχει θέσει το προϊόν, σε κυκλοφορία, στην Ευρωπαϊκή αγορά, τη χώρα προέλευσης, σε περίπτωση που το καλλυντικό παρασκευάστηκε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και συστατικά του προϊόντος κατά σειρά βάρους ή όγκου.

Πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα2 copy

Παράλληλα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, αλλά αντίθετα να προτιμάμε εκείνα τα οποία προέρχονται από αξιόπιστες εταιρείες, έχουν ελεγχτεί από ειδικούς και δερματολόγους και κατασκευάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Έτσι, θα αισθανόμαστε σίγουρες ότι χρησιμοποιούμε προϊόντα που δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στην επιδερμίδα μας, όπως για παράδειγμα το Zewa Exclusive Almond Milk που περιποιείται το σώμα μας και μας προσφέρει πολυτελές άρωμα και αίσθηση φροντίδας. Κάθε συστατικό του επιλέγεται μετά από προσεκτική αξιολόγηση, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το βελούδινο άγγιγμά του εγγυάται την υγεία και την ευεξία της επιδερμίδα σου, χωρίς προβλήματα.

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη! Διάβασε τις ετικέτες των καλλυντικών και των προϊόντων υγιεινής που χρησιμοποιείς για να φροντίσεις με ασφάλεια το σώμα σου.