Superstar βίωσε τον απόλυτο ρατσισμό: «Κάθε μέρα μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη»

Γωγώ Φούντα
Superstar βίωσε τον απόλυτο ρατσισμό: «Κάθε μέρα μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη»

Το bullying δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε, και σίγουρα δεν υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να διαφωνούν με αυτό: Τα παιδιά είναι οι πιο δύσκολοι κριτές, γιατί στερούνται παντελώς τακτ! Αυτό από την μία μπορεί να είναι καλό, γιατί σπάνια βρίσκεις πια απόλυτα ειλικρινείς ανθρώπους, αλλά από την άλλη, όλη αυτή η λαίλαπα ειλικρίνειας και αλήθειας, είναι καμιά φορά αφόρητη!

Αυτήν ακριβώς την ειλικρίνεια βίωσε και μία από τις πιο σέξι και όμορφες stars του Hollywood, η οποία αποκάλυψε, σε συνέντευξή της, ότι η ομορφιά δεν ήταν πάντα το δυνατό της σημείο. Η Jessica Chastain λοιπόν, μιλώντας στο περιοδικό Glamour, είπε μεταξύ άλλων και για το bullying το οποίο υπέστη κατά τα σχολικά της χρόνια: «Ήμουν κοντή, με κόκκινα μαλλιά και γεμάτη φακίδες. Όπως καταλαβαίνετε, ήμουν αρκετά ιδιαίτερη παρουσία, κάτι που φυσικά οι συμμαθητές μου φρόντιζαν να μου το υπενθυμίζουν καθημερινά λέγοντάς μου ότι είμαι άσχημη».

«Τον εαυτό μου τον βρήκα όταν άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα υποκριτικής. Μόνο τότε ένιωσα ότι είμαι μέλος μιας ομάδας και όχι στο περιθώριο», λέει η διάσημη ηθοποιός. «Αν μπορούσα να κάνω έστω και το παραμικρό για να μπορέσω να βοηθήσω νεαρά κορίτσια τα οποία αισθάνονται ανασφάλεια θα το έκανα γιατί έχω βιώσει πολύ έντονα τι σημαίνει να μην έχεις κανέναν απολύτως φίλο».

Να που τελικά οι διάσημες καλλονές δεν ήταν πάντα έτσι. Και να που όλοι λίγο πολύ έχουν βιώσει τον ρατσισμό. Δυστυχώς!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη ηθοποιός πέθανε εντελώς ξαφνικά στα 40 της

H τρυφερή πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου: Φιλιά και χάδια στον...