Αγωνία στα κανάλια: Τα σίριαλ και οι εκπομπές που κόβονται!

Αγωνία στα κανάλια: Τα σίριαλ και οι εκπομπές που κόβονται!

Απογοήτευσαν κοινό και κανάλια

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μπορεί να είχε τις ίδιες δυσκολίες με οποιαδήποτε άλλη χρονιά όμως φέτος παρ' ότι είδαμε περισσότερες παραγωγές μέχρι και ένα καινούργιο κανάλι, η ανοχή από τα κανάλια είναι σχεδόν μηδενική. Ό, τι δεν πηγαίνει καλά σε τηλεθέαση περνάει από ένα πολύ μικρό διάστημα αναπροσαρμογής και τέλος με συνοπτικές διαδικασίες κόβεται.

Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο όμως στις εποχές που ζούμε δείχνει πιο έντονο. Έτσι φέτος αν και αρκετά σίριαλ και εκπομπές ξεκίνησαν με καλές προθέσεις, δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και έτσι θα μας αποχαιρετήσουν με τη νέα χρονιά, Ποια είναι αυτά όμως;

Το σίριαλ του Mega Μοντέρνα οικογένεια φαίνεται πώς ολοκλήρωσε τον κύκλο του πολύ σύντομα και άδοξα μάλλον μια και η τηλεθέαση δεν το δικαίωσε παρά το εντυπωσιακό καστ και την επιτυχία που έχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στον ΑΝΤ1 είχαν εναποθέσει πολλές ελπίδες στο σίριαλ Τρίχες που όμως δεν άρεσε στο κοινό και καταποντίστηκε. Αν και είδαμε μια ακριβή παραγωγή με πολλά γνωστά και αγαπητά ονόματα στο καστ και στο τιμόνι δύο ονόματα με μεγάλες επιτυχίες στο μανίκι τους, ο κόσμος δεν πείστηκε και η συνεχόμενη κακή πορεία έκανε τους υπευθύνους να ζητούν να γραφτεί ο επίλογος πιο σύντομα από ότι νομίζαμε.

Το περσινό joy ήταν μια εκπομπή που το Mega ήθελε διακαώς. Τελικά κατάφερε και πήρε κάποιους ελάχιστους συνεργάτες της παλιάς εκπομπής, πήρε και το όνομα άλλα όχι τη χάρη. Και ενώ το αντίστοιχο αδερφάκι στον ΣΚΑΪ το Join Us πηγαίνει ανέλπιστα καλά, το joy μετά από μια απογοητευτική πρεμιέρα και μια αλλαγή στη ώρα προβολής από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα, τα νούμερα τηλεθέασης παρέμειναν χαμηλά και μετά από αρκετές τονωτικές ενέσεις, δεν πείθεται κανείς στο κανάλι ότι υπάρχει ελπίδα βελτίωσης. Έτσι μέσα στο Δεκέμβριο βγάζουν την πρίζα που κρατάει την εκπομπή στη ζωή.

Σε ότι αφορά στην Τατιάνα και την εκπομπή Μια οι πληροφορίες λένε ότι από τη νέα χρονιά θα αλλάξει το κόνσεπτ, η δομή και ίσως και το όνομα, αλλά δεν τίθεται θέμα να κοπεί η εκπομπή της δημοσιογράφου από τον αέρα.

Άλλη μια εκπομπή που κόπηκε πριν καν προβληθεί, είναι το ζωντανό και πανάκριβο Talent show Rising star με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο σκληρός ανταγωνισμός του απέναντι δοκιμασμένου και πετυχημένου The Voice δεν άφησε πολλά περιθώρια στο κανάλι που φοβήθηκε να δοκιμάσει.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι ακόμη θεωρίες και υποθέσεις και τον τελευταία λόγο έχουν τα κανάλια και στην τηλεόραση έχουμε μάθει ότι οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι συνηθισμένο φαινόμενο.