H δικαίωση της σέξι 40άρας! Μήπως όμως η Lopez το παράκανε;

H δικαίωση της σέξι 40άρας! Μήπως όμως η Lopez το παράκανε;

Διαβάστε το άρθρο και αποφασίστε αν συμφωνείτε με την «πρόκληση» της εποχής μας

Δεν πιστεύουμε στα στερεότυπα. Δεν πιστεύουμε στις ταμπέλες. Δεν πιστεύουμε στις παλιομοδίτικες αντιλήψεις. Ως ένα γυναικείο site, που αγαπά τη γυναίκα και η ίδια γράφουσα ως μια νέα γυναίκα στα 30 και κάτι θα ήταν αδιανόητο να μην εκθειάσουμε την εμφάνιση της Jennifer Lopez στα φετινά American Mucic Awards... Tην εμφάνιση που όλοι περιμέναν με ανυπομονησία γιατί ξέραμε πως θα ερμήνευε το υπερβολικά σέξι ντουέτο της με την Iggy Azalea.

Διχτυωτό καλσόν, καυτό κατακόκκινο κραγιόν, βρεγμένες τρέσες στα μαλλιά, βλέμμα απόλυτης ηδονής και ένα στενό κόκκινο κορμάκι που λίγα άφηνε στη φαντασία για το ομολογουμένως καλλιγραμμα σώμα της.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως η J.Lo μετά από τρία διαζύγια, δύο μωρά και 45 χρόνια ζωής -ελεύθερη πλέον- βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση και προφανώς θέλει να το γιορτάσει, επιδεικνύοντας τα κάλλη της, πιο απροκάλυπτα από ποτέ. Είναι άραγε τόσο λογικό όσο παρουσιάζεται;

Ίσως να έπρεπε να την χειροκροτήσουμε διπλά αφού διαφημίζει τα δεύτερα άντα τόσο καλά. Και ίσως να συμβάλλει στο ότι πλεόν ο νεός αντρικός πληθυσμός κοιτάει με πονηρό μάτι τις μεγαλύτερες γυναίκες όσο ποτέ άλλοτε. Αλλά βλέποντας την να κάνει twerking επι τρία λεπτά, να σέρνεται στα τέσσερα στη σκηνή των βραβείων και να χτυπά με χάρη τον ποπό της κατά 20χρόνια νεότερης της Iggy οι απορίες γεννήθηκαν αυτόματα.

Είναι λογικό μια γυναίκα 45 ετών να κάνει ακριβώς τα ίδια με την 22χρονη Miley Cyrus και την 26χρονη Rihanna;

Ρωτάμε χωρίς να απαντάμε ακόμα και συνεχίζουμε...

Υπάρχει άραγε ηλικιακό όριο στο τι επιτρέπεται ή όχι να κάνει μια γυναίκα ή ένας άνθρωπος γενικότερα; Το ότι είσαι μητέρα μπορεί άραγε να αλλάξει τον ρόλο σου στον κόσμο, τη δημόσια εικόνα σου ακόμα και τα ρούχα σου;
Δεν είμαστε ούτε η συνητηρητική κοινωνία της Αμερικής (που ήδη έχει αρχίσει να κοιτά τη Lopez με μισό μάτι), ούτε ζούμε βέβαια και σε μια κοινωνία που θεωρεί τη μόδα το νέο κατεστημένο.

Είναι δεδομένο πως η latin star ακολουθεί την τακτική του σοκ για να πουλήσει (τα cd της βέβαια δεν φτάνουν ποτέ τις πρώτες θέσεις των charts) αλλά καταφέρνει τουλάχιστον να μένει στην επικαιρότητα. Όπως άλλωστε κάνει και η 56χρονη Madonna η οποία συχνά ανεβαίνει στην σκηνή με σουτιέν ενώ μόλις πέρσι έδειξε τα οπίσθιά της στο κοινό της, που προφανώς περιελάμβανε και ανήλικα. Όπως και η πρώτη διδάξασα Cher, οι ημίγυμνες εμφανίσεις της οποίας παρέμειναν το δυνατό της σημείο και μετά τα 50.

Χάθηκε η αξιοπρέπεια στο κυνήγι της δόξας και της ματαιοδοξίας; Μάλλον.

Γιατί ακόμα και να το δούμε από την πιο θετική του πλευρά -πως δηλαδή οι γυναίκες αυτές βάζουν ξανά στον χάρτη τις 40αρες όλου του κόσμου- μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως καμία γυναίκα στην ηλικία της Lopez ή της Madonna δεν είναι έτσι.

Το πρόσωπό τους είναι αποτέλεσμα πανάκριβων πλαστικών επεμβάσεων με μηνιαία συντήρηση και τα σώματά τους επίσης δημιουργήματα αισθητικών επεμβάσεων και personal trainer, που ακριβοπληρώνουν για να πηγαίνουν στο προσωπικό τους γυμναστήριο και να τις γυμνζσουν. Ευχαριστούμε για το τίποτα λοιπόν, κυρίες! Σηκώνετε τελικά τον πήχη τόσο ψηλά, που εμείς με τα μέσα που διαθέτουμε δεν θα φτάσουμε ποτέ.

Και θα κλείσουμε την προσωπική άποψη αυτή με το σχόλιο της 19χρονης ξαδέλφης μου όταν τη ρώτησα για την εμφάνιση της Lopez... "Δεν είναι λίγο μεγάλη για να κάνει την Cyrus;"

Διαβάστε ακόμη:

«Κατέστρεψες την οικογένειά σου και άφησες τα παιδιά σου»: Μαμά διάσημης την κάνει ρεζίλι!