Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!

Ερμιόνη Σαρρή
Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λατρεύει να κάνει

Μπορεί να άργησαν να γνωριστούν οι δυο τους, αλλά φαίνεται πως αυτό είναι και το μυστικό του έρωτά τους. Μετράνε ήδη 8 χρόνια έγγαμου βίου και συνεχίζουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμής της ζωής τους μαζί.

Nicole Kidman και Keith Urban αποδεικνύουν, πως ένας γάμος θέλει σκληρή δουλειά για να μείνει ανέπαφος στο χρόνο. Η διάσημη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το σύζυγό της και από τις οποίες βγήκαν νικητές. Η ίδια έχασε τον πατέρα της πολύ πρόσφατα και η ψυχολογία της ήταν... στα πατώματα. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που τάραξε την ηρεμία τους, αφού γενικότερα οι τελευταίες μήνες ήταν αρκετά στενάχωροι και για τους δύο. Ο Keith τη στήριξε πολύ και το πάλεψαν, όσο μπορούσαν. Αυτό μάλλον είναι και η αιτία που είναι ανοιχτή στην ιδέα να μεγαλώσει την οικογένειά της ακόμα περισσότερο. Θα ήθελε άλλα 4 παιδιά, αλλά βλέπετε η μαμά της γκρινιάζει. Η Nicole έχει υιοθετήσει δύο παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise και άλλα δύο με τον Keith.

Μίλησε όμως και για τη Nicole ως νοικοκυρά και δεν πάει το μυαλό σας τι αποκάλυψε. Μπορεί να μισεί το σιδέρωμα και το μαγείρεμα( βλέπετε μικρή ο μπαμπάς της την έβαζε να σιδερώνει συνέχεια) αλλά στο θέμα μπουγάδα, έχει πάρει ειδικότητα! Ομολόγησε, πως λατρεύει να βλέπει το νερό να γίνεται... μαύρο και τα ρούχα πεντακάθαρα. Κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούμε. Εσείς;Τι χαρά δηλαδή μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο θέαμα;Το θετικό πάντως είναι, ότι στο σπίτι αυτό δε θα ξεμείνουν ποτέ από καθαρά!

Τι να πούμε, εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη εμφάνιση της Mila Kunis μετά την απιστία του Ashton: Ποιος την συνοδεύει

Eva Mendes: Mιλά πρώτη φορά για την κόρη της και τα «βάζει» με τον Ryan Gosling.Τι συνέβη;