Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε το τρέιλερ της νέας του ταινίας

Γωγώ Φούντα
Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε το τρέιλερ της νέας του ταινίας

Ο ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά

Eίναι ένας από τους πιο αγαπημένους και δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς και σεναριογράφους, με ιδιαίτερο γκελ στο γυναικείο κοινό, μιας και εκτός από ταλαντούχος είναι και σέξι! Αναφερόμαστε φυσικά στο Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αυτή την περίοδο δουλεύει πυρετωδώς πάνω στη νέα του ταινία της οποίας ο τίτλος ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα ενώ στόχος είναι ο τελικός τίτλος να γεννηθεί κατά τη διάρκεια του μοντάζ. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Tρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έ Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Ηθοποιοί από διαφορετικές Ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη και Ασία) δίνουν το στίγμα της ερμηνείας:
J.K.Simmons, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της 1ης ιστορίας «Boomerang», καθώς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μας ξεναγεί στα γυρίσματα της 2ης ιστορίας «Loseft 50mg».

Σύντομα θα ακολουθήσουν τρέιλερ από τη 2η και 3η ιστορία.

Παραγωγή: Plus Productions S.A.
Συμπαραγωγή: Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean Airlines
Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Διανομή: Village