Από μικρά στα βάσανα! Ποιας σταρ τα παιδιά το έριξαν στη... φασίνα;

Ερμιόνη Σαρρή
Από μικρά στα βάσανα! Ποιας σταρ τα παιδιά το έριξαν στη... φασίνα;

Με τέτοιους βοηθούς πώς να μη λάμπει το σπίτι;

Έχει μεγαλώσει μέσα στα ΜΜΕ και από μικρή έζησε τη χλιδή. Πανάκριβα αυτοκίνητα, ταξίδια και γενικότερα το χρήμα έρρεε άφθονο. Μέχρι και πύργο με το όνομα της έχει. Αυτό όμως δε σημαίνει, πως αναπαύτηκε στις ανέσεις που της προσέφεραν οι γονείς της. Πάντρεύτηκε, έγινε μαμά και φυσικά κάνει όλες τις δουλειές που αρμόζουν σε μία σωστή... νοικοκυρά. Και πώς να μην της κάνει άλλωστε, αφού έχει τους ικανότερους βοηθούς.

Η Ivanka Trump, κόρη του μεγιστάνα Donald Trump ανέβασε στα social media μία πολύ γλυκιά φωτογραφία των παιδιών της εν ώρα... εργασίας. Η ίδια αποφάσισε να κάνει λίγη φασίνα και αυτά είπαν να τη βοηθήσουν. Μα τι καλά παιδιά. Μας γύρισαν για λίγο πίσω, την εποχή που και η δική μας μαμά ξεκινούσε τις δουλειές του σπιτιού και εμείς τρέχαμε να της αρπάξουμε τη σκούπα. Παλιές καλές εποχές-τώρα προσευχόμαστε να έρθει αυτή να μας την αρπάξει-.

article-2534295-1A7060A800000578-202 634x619

Μία πιο παλιά φωτογραφία της Arabella και του Joseph

Η τρίχρονη Arabella φορώντας μία στολή από την ταινία Frozen-λυπούμαστε αλλά δε θυμόμαστε το όνομα της ηρωίδας ακριβώς- προσπαθεί να σκουπίσει κάθε γωνία του σπιτιού ενώ ο 15 μηνών Joseph έχει πάρει το ξεσκονόπανο και παλεύει με το... τραπέζι. Και οι δυο τους είναι πραγματικά καταπληκτικοί και οι γονείς τους πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για τα καμάρια τους.

article-2534295-1A70609100000578-228 634x604

Η Ivanka Trump με το σύζυγό της Jared Kushner

Η γλυκιά μαμά εξηγεί, πως και αυτή από μικρή έχει μάθει ότι τα πράγματα δεν έρχονται από μόνα τους και για αυτό πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να αποκτήσουμε ό,τι ακριβώς θέλουμε. Μπορεί να υπάρχει μία οικονομική άνεση, αλλά πρέπει όλοι να μάθουν, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη κατηφόρα για τη Gwyneth Paltrow: Τι έκανε και μας άφησε άφωνους;

Είναι star, μα πάνω από όλα άνθρωπος: Το καυτό της σορτς αποκάλυψε την κυτταρίτιδά της!

Μαμά διάσημης ηθοποιού δηλώνει και την εκθέτει:«Είναι λάθος σου να βγαίνεις με παντρεμένο»