Sienna αυτό δεν το περιμέναμε από εσένα: Η κίνηση της star που μας εξόργισε

Γωγώ Φούντα
Sienna αυτό δεν το περιμέναμε από εσένα: Η κίνηση της star που μας εξόργισε

Το μεγάλο φάουλ του αγαπημένου μας κοριτσιού

Τη Sienna Miller την αγαπάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Όχι μόνο γιατί είναι γλυκιά, όμορφη και μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του Hollywood, και όχι μόνο, αλλά και γιατί μας δίνει την εντύπωση της cool τύπισσας, η οποία μπορεί να ήταν ελεύθερο πνεύμα και party animal, αλλά δε σκέφτηκε στιγμή να μετατραπεί σε μία στοργική μητέρα.

wenn22312309 aa1d5

Κι όμως, το αξιολάτρευτο αυτό πλάσμα, έκανε κάτι το οποίο δεν περιμέναμε ποτέ και μάλλον δύσκολα θα της συγχωρήσουμε, όχι μόνο εμείς αλλά και αρκετοί άλλοι θαυμαστές της. Η Miller λοιπόν, είχε ένα σκυλάκι, τη Nana, την οποία και λάτρευε. Δεν είχε όμως υπολογίσει, ότι από χαριτωμένο μικροσκοπικό κουτάβι, θα γινόταν ένα μεγάλο σκυλί, γιατί πολύ απλά ήταν η ράτσα της τέτοια.

2880CABA00000578-0-image-a-23 1431214691039 945ff

Ε λοιπόν η Sienna, όταν η σκυλίτσα, ράτσας Newfoundland, άρχισε να παίρνει τις κανονικές της διαστάσεις, αποφάσισε ότι είναι πολύ μεγάλη για τα... γούστα της, και την έδωσε στην μητριά της Kelly Hoppen. Κάποιοι είπαν ότι η κίνησή της ήταν λογική, μιας και εκτός του ότι έχει ακόμη ένα σκύλο, έχει και μία μικρή κορούλα, κάτι που αυτομάτως κάνει τη συμβίωση αυτή κομματάκι πιο δύσκολη.

Δυστυχώς για τη Sienna ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία επέκρινε τη στάση της, μιας και αρκετοί τη θεώρησαν ανώριμη και εγωιστική. Φοβούμαστε ότι θα συμφωνήσουμε κι εμείς, παρόλο που της έχουμε αδυναμία. Και μία διευκρίνιση: Τα σκυλάκια δεν παραμένουν για πάντα κουτάβια!

Διαβάστε ακόμη:

Supriseeee! Δείτε την έκπληξη που ετοίμασε η Φαίη Σκορδά στους άντρες του σπιτιού της

«Έκλεισε στόματα»: Το διάσημο ζευγάρι δε χωρίζει και έχουμε τις αποδείξεις

Μήπως το έχει παρακάνει με τους γιους της; Η Gwen Stefani προκαλεί με τις επιλογές της