Η χειρότερη εμφάνιση της εβδομάδας: Κι όμως βγήκε έξω κάπως έτσι

Γωγώ Φούντα
Η χειρότερη εμφάνιση της εβδομάδας: Κι όμως βγήκε έξω κάπως έτσι

Ποια είναι η celebrity που εμφανίστηκε κάπως έτσι;

H αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τόσο κακή και προκλητική εμφάνιση, μιας και για κάποιο λόγο οι celebrities της αλλοδαπής είχαν κάπως ηρεμήσει. Αλλά να που τελικά, υπάρχουν και κάποιες κυρίες wannabe stars οι οποίες προσπαθούν με καθε τρόπο να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βγουν σχεδόν... γυμνές!

Η Myleene Klass λοιπόν, η οποία είναι βρετανίδα τηλεπερσόνα-τρέχα γύρευε δηλαδή-κατάφερε να μας τραβήξει την προσοχή και να μάθουμε και το ονοματάκι της με αυτά που επέλεξε να φορέσει σε χθεσινοβραδινό event τα οποία ήταν τουλάχιστον... προκλητικά! Εμφανίστηκε λοιπόν φορώντας ένα μαύρο blazer, χωρίς σουτιέν φυσικά, και από κάτω μία... see through παντελόνα από την οποία φαίνονταν πεντακάθαρα τα οπίσθιά της-θέλουμε να πιστεύουμε ότι φορούσε εσώρουχο-.

2F007D0F00000578 0 Bold move Myleene Klass headed to London s swish One Mayfair ven a 17 1449172171246 1d071

Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι σόκαρε τους παρευρισκομένους, τους άντρες ίσως όχι και τόσο, σύμφωνα με ένα tweet της λίγες ώρες μετά, η μητέρα της την επέπληξε αυστηρά για τη σχεδόν γυμνή της εμφάνιση.

Δε νομίζουμε να αγχώθηκε και ιδιαίτερα βέβαια.