Η αποκάλυψη της Kate Middleton και η σπόντα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Γωγώ Φούντα
Η αποκάλυψη της Kate Middleton και η σπόντα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Γιατί τέτοια αναταραχή στο παλάτι;

Ναι το ομολογούμε: Το νέο κούρεμα της Kate Middleton δεν μας έχει ενθουσιάσει και μάλλον την άποψη αυτή συμμερίζεται και η συντριπτική πλειοψηφία του Βρετανών και όχι μόνο. Διότι εκεί που το είχαμε συνηθίσει το κορίτσι με τα μακριά και πλούσια μαλλιά του, ξαφνικά τα αποχωρίζεται για ένα αρκετά συντηρητικό και αυστηρό λουκ.

Και όχι μόνο αυτό. Σύσσωμος o βρετανικός Tύπος τη συγκρίνει με την μητέρα της Carole, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερή της, όπως είναι άλλωστε φυσικό, κάτι που δε χαροποιεί και ιδιαίτερα τη Δούκισσα. Kαι να που τώρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μία ακόμη λεπτομέρεια, η οποία φανερώνει ακόμη περισσότερο τον εκνευρισμό της Kate.

2A55B83100000578 3368676 image a 2 1450696084416 88501

Που λέτε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, υπεύθυνη για το νέο αποτυχημένο κούρεμά της, είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θεώρησε ότι το μακρύ, πιο ανέμελο και μοιραίο λουκ, δεν ταίριαζε σε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Bέβαια η Kate δε συμμερίστηκε την άποψή της, μιας και οι κακές γλώσσες λένε, ότι γκρινιάζει αρκετά στους κοντινούς της ανθρώπους.

Τελικά ακόμα και οι βασιλιάδες, με τρίχες ασχολούνται!