O πρώην της Carey απαντά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο στον αρραβώνα της με τον Packer!

O πρώην της Carey απαντά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο στον αρραβώνα της με τον Packer!

O Nick Cannon αποδεικνύει πως είναι ένας από τους πιο ακομπλεξάριστους σταρς!

Ο γάμος τους έχει τελειώσει εδώ και περίπου έναν χρόνο, όμως, θα τους ενώνει για πάντα η ύπαρξη των δυο παιδιών τους, Monroe και Moroccan. Για χάρη τους, Mariah Carey και Nick Cannon διατηρούν άριστες σχέσεις, και αυτό μας το απέδειξε ξανά ο τελευταίος, με την αντίδρασή του για τον πρόσφατο αρραβώνα της σταρ με τον δισεκατομμυριούχο, James Packer.

Ο 35χρονος καλλιτέχνης, όχι απλά δεν έδειξε καμία κακία για το γεγονός, αλλά αντιθέτως, το αντιμετώπισε με περίσσιο χιούμορ και ανωτερότητα, κάνοντας κάτι που ελάχιστοι θα τολμούσαν! Τι ακριβώς έκανε ο σταρ λοιπόν; Με μία ανάρτησή του στα social media, έστειλε τα συγχαρητήριά του στο ζευγάρι, ενώ τις ευχές του συνόδευσε με μία χιουριστική φωτογραφία, στην οποία προσποιείται τον... ετοιμοθάνατο, στο άκουσμα των «δυσάρεστων» νέων. Δίπλα του, ο καλός τους φίλος, Kevin Hart, που του συμπαραστέκεται, λέγοντάς του πως είναι απλά... ένα δαχτυλίδι.

307DD6E800000578 3413152 image a 24 1453538979853 5e273

Ο διάσημος σταρ, μας αποδεικνύει με τον πιο έμπρακτο τρόπο, τι θα πει πραγματική αγάπη, αφού το μόνο που θέλει από την πρώην του είναι η ευτυχία της. Μπράβο τους!

Διαβάστε ακόμη:

Θα λιώσετε: Δείτε την τρυφερή αφιέρωση του Channing Tatum στη σύζυγό του

H μυστική θεραπεία αντιγήρανσης του Brad Pitt μόλις αποκαλύφθηκε