Η πρώτη εμφάνιση της Kate Hudson μετά την γυμνή φωτογραφία & η... έκπληξη που επεφύλασσε

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη εμφάνιση της Kate Hudson μετά την γυμνή φωτογραφία & η... έκπληξη που επεφύλασσε

Ο σάλος ακόμα δεν έχει κοπάσει

Η Kate Hudson ομολογουμένως, κάθε φορά που εμφανίζεται, μιλάει ή κάνει το οτιδήποτε, τραβάει την προσοχή μιας και είναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες stars, την οποία τυγχάνει να αγαπάμε και να θαυμάζουμε κιόλας. Μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε βέβαια, όταν και ανέβασε τα γυμνά της οπίσθια, στο Instagram προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό!

Και τώρα η διάσημη ηθοποιός, κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μαζί με τον μικρό της γιο Bingham Bellamy στα χιόνια, προφανώς εντελώς ανεπηρέαστη από το σάλο που προκάλεσε η απερισκεψία της, ενώ έδειχνε να διασκεδάζει παίζοντας με τον ανυποψίαστο μικρούλη.

308BD28300000578 3415086 image m 4 1453692333937 927e3

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Hudson προέβη στην αψυχολόγητη αυτή κίνηση, σε μία ύστατη προσπάθεια να κάνει τον Nick Jonas να ζηλέψει, μη μπορώντας να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο 23χρονος της ζήτησε να χωρίσουν. Δυστυχώς όμως για την Kate, ο νεαρός δε φαίνεται να συγκινήθηκε και ιδιαίτερα από τα ρεζιλίκια της star, και συνέχισε να την αγνοεί.

Πάντως στο σημείο αυτό να πούμε ότι η 26χρονη star μας εξέπληξε, μιας και... δεν περιμέναμε να είναι τόσο βαριά ντυμένη!