Kourtney Kardashian: Με την τελευταία της εμφάνιση ανακηρύχθηκε η πιο σέξι της οικογένειας

Γωγώ Φούντα
Kourtney Kardashian: Με την τελευταία της εμφάνιση ανακηρύχθηκε η πιο σέξι της οικογένειας

Με see-through μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν, μαγνήτισε τα βλέμματα

Μπορεί ο τελευταίος χρόνος να μην ήταν και ο καλύτερος γι' αυτή, μιας και εκτός του ότι αποκαλύφθηκαν οι απιστίες του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της, πήρε και την μεγάλη απόφαση να χωρίσει, αλλά όπως όλα δείχνουν, η Kourtney Kardashian μάλλον δεν έχει πάρει και κατάκαρδα τις ατυχίες αυτές, αν κρίνουμε και από την εμφάνισή της η οποία είναι πιο σέξι από ποτέ.

Που λέτε, η 36χρονη reality star λοιπόν, πήρε μία φίλη της και βγήκαν για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο. Και μπορεί να έχουμε δει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά αυτή τη φορά ήταν πραγματικά εκθαμβωτική! Με ένα see-through μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν, και με μία μαύρη παντελόνα, άφησε σε κοινή θέα τους κοιλιακούς της οι οποίοι είναι ομολογουμένως εντυπωσιακοί.

30A72A7400000578 0 image m 2 1453969472220 4ae55

Όσον αφορά στα ερωτικά της, έπειτα από τις φήμες που την ήθελαν να έχει... περιπετειούλες με τον Justin Bieber, τις οποίες και διέψευσε, δεν έχει ακουστεί κάτι νέο, αν και μάλλον αυτή την περίοδο σύσσωμη η οικογένεια Kardashian έχει αφιερωθεί στο να κράζει τον Rob για τη νέα του σχέση.

Πάντως στην περίπτωση της Kourtney, η φράση «ο χωρισμός της πάει πολύ», παίρνει σάρκα και οστά!