Η Amal Alamuddin έκανε αυτό που οι περισσότερες γυναίκες δε θα τολμούσαν ποτέ!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Amal Alamuddin έκανε αυτό που οι περισσότερες γυναίκες δε θα τολμούσαν ποτέ!

Εμείς πάντως αν ήμασταν στη θέση της, δε γνωρίζουμε πώς θα αντιδρούσαμε!

Μπορεί η Amal Alamuddin να μην ήταν μαθημένη σε παπαράτσι και κόκκινα χαλιά, αλλά από τότε που έγινε κυρία Clooney είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες celebrities του Hollywood. Εννοείται, πως και το έργο της ως δικηγόρος είναι άξιο αναφοράς, αλλά τα δημοσιεύματα επικεντρώνονται περισσότερο στο γάμο και τα προσωπικά της.

Εμείς, λοιπόν, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο από την Amal. Βασικά δεν ξέρουμε αν θα είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι παρόμοιο έχοντας απέναντί μας τον George Clooney. Σίγουρα, όχι όπως και πολλές άλλες. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η Amal τον είχε στην αναμονή για ένα... «I DO» για πολλά λεπτά. Εκείνος έκανε την πρόταση και η απάντηση ήρθε μετά από μισή ώρα. Και όμως του «έψησε το ψάρι» στα χείλη.

Amal alamuddin wedding dress 1d258

Το άλλο αστείο της υποθέσεως είναι πως αρχικά η Amal δεν είχε καταλάβει πως αυτό που είχε μπροστά της ήταν μονόπετρο. Ο George προσποιούταν πως έψαχνε αναπτήρα για να ανάψει ένα κερί και απλά της ζήτησε να ψάξει μέσα σε ένα κουτί για να του δώσει έναν. Αυτή «έπεσε» πάνω στο δαχτυλίδι και απλά το προσπέρασε. Είναι ή δεν είναι αστείο; Όχι, τίποτε άλλο αλλά ο Clooney είχε βάλει και όλη του τη φαντασία για αυτή την πρόταση.

Amal Alamuddin and George Clooney Wedding Dress Photos4 93c9b