Οι απίστευτες αποκαλύψεις για την Angelina Jolie που σόκαραν το διαδίκτυο

Γωγώ Φούντα
Οι απίστευτες αποκαλύψεις για την Angelina Jolie που σόκαραν το διαδίκτυο

Kαι μάλλον θα σας κάνουν να τη συμπαθήσετε λιγότερο

Εντάξει ότι η Angelina Jolie δεν είναι μία απλή γυναίκα είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Και μπορεί να είναι σέξι και πανέμορφη, αλλά έχει καταφέρει να λατρεύεται ακόμα και από τις γυναίκες σαν θεά. Ωστόσο, κάποιες νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας προβλημάτισαν μιας και τελικά η Αngie δεν είναι το καλό κορίτσι και η γυναίκα πρότυπο που όλοι πιστεύαμε.

Που λέτε, σύμφωνα με τη Huffington Post, η διάσημη ηθοποιός, ήδη στην ηλικία των 14 ετών, συζούσε με το... αγόρι της! Μάλιστα όλο αυτό, ήρθε από προτροπή της μητέρας της η οποία δεν ήθελε η κόρη της να παίρνει τους δρόμους προκειμένου να κάνει σεξ! Και αν αυτό δε σας έχει σοκάρει ακόμα, έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο.

Angelina Jolie 750x490 61d75

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο δημοσίευμα, η Angie, αμέσως μετά το χωρισμό της με το φίλο της, στα 16 της δημιούργησε... παράνομη σχέση με το σύντροφο της μητέρας της, κάτι που αποκάλυψε στην μητέρα της χωρίς να κλονιστεί ιδιαιτέρως η σχέση τους, μιας και παρέμειναν πολύ δεμένες μέχρι το θάνατό της από καρκίνο, λίγα χρόνια πριν.

Τέλος, όπως είναι λίγο πολύ γνωστό, την περίοδο που υιοθέτησε τον Maddox, ήταν μία από τις πιο δύσκολες της ζωής της, καθώς ήταν βουτηγμένη στις καταχρήσεις και το γεγονός ότι έγινε μητέρα τη βοήθησε να τις ξεπεράσει.

Και καλά όλα τα άλλα, αυτό με το σύντροφο της μητέρας της, κάπως περίεργο δεν είναι;