Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του!

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του!

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του!

Είναι 34 ετών και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μόντενινγκ, ωστόσο έχει ήδη γίνει 5 φορές μαμά. Μάλιστα, το 5ο παιδί της, ένα αγοράκι, γεννήθηκε μόλις το περασμένη Σάββατο.

article 2139584 12ECF8DE000005DC 682 634x922 0cade


Ο λόγος για τη Ρωσίδα Natalia Vodianova, που ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τη γέννηση του γιου της. «Το περασμένο Σάββατο, νωρίς το πρωί, καλωσορίσαμε το μωρό μου, τον Roman» έγραψε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «Είμαι καλά, αν και λίγο κουρασμένη, και είμαι πανέτοιμη για ένα μεγάλο καλοκαίρι!» έγραψε, μεταξύ άλλων.

gallery 1465389825 hbz nat ant 6e368


Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Vodianova με τον σύζυγό της, Antoine Arnault. Έχει άλλα τρία με τον προηγούμενο σύζυγό της, Justin Portman.


Όσο για τα fitness μυστικά της και τον τρόπο με τον οποίο επανέρχεται σε φόρμα μετά τις εγκυμοσύνες, η ίδια ορκίζεται στον χορό: «Αυτό που με ενοχλεί με πιο δυναμικές μορφές άσκησης είναι ότι τα χέρια μου γραμμώνουν γρήγορα όταν τις κάνω. Σε όλους αρέσει, αλλά εγώ απλά το μισώ. Δεν μου αρέσει να έχω γραμμωμένα χέρια, θέλω να δείχνω θηλυκή. Έτσι, μια μέρα ξύπνησα και σκέφτηκα ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι ο χορός! Με αυτή τη γυμναστική τα χέρια δεν γυμνάζονται τόσο έντονα, γι΄αυτό τη λατρεύω» έχει δηλώσει.

Δες ακόμα:

H Δούκισσα Νομικού μοιράζεται όλα τα γεύματα ενός ενδεικτικού 24ώρου της: Τι ακριβώς τρώει, σε τι ώρες και τι ποσότητες; Plus: tips για light συνταγές!