Η δήλωση του Ben Affleck για την Jennifer Lopez που θα δυσαρεστήσει αρκετά την Garner

Ερμιόνη Σαρρή
Η δήλωση του Ben Affleck για την Jennifer Lopez που θα δυσαρεστήσει αρκετά την Garner

Bennifer is back again!

Ο Ben Affleck δε σταματά να βλέπει το όνομά του στα πρωτοσέλιδα εδώ και ένα χρόνο. Το σκάνδαλο με την Christine Ouzounian είχε προκαλέσει πέρυσι τον απόλυτο χαμό χωρίς βέβαια να έχουμε μάθει ακόμα τι συνέβη πραγματικά. Εδώ ακόμα δεν έχουμε καταλάβει καλά καλά αν είναι με την Jennifer Garner ή όχι. Τα δημοσιεύματα πάντως τους θέλουν χωρισμένους.

Ο ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη και έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σχέση του με την Jennifer Lopez. Θεωρεί πως ο χωρισμός αυτός του έκανε κακό στην καριέρα του, αφού η κακή του ψυχολογική κατάσταση δε τον βοηθούσε. Μόλις κήρυξε λήξη η σχέση αυτή, ο Ben Affleck είχε να γυρίσει 3 ή 4 ταινίες, οπότε πώς να αποδώσει. Να πούμε πώς δεν έχει δίκιο; Θα ήμασταν άδικες.

ben affleck jennifer lopez jfirjgo 5c092

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ben θέλησε να δώσει απάντησε σε όλες αυτές τις κακές κριτικές που του έχουν γίνει κατά καιρούς.Ax, βρε Jennifer τι του έκανες και εσύ;

jloben2 1ff45

Όσο για την Garner; Δε θα χάρηκε και πάρα πολύ όταν άκουσε τον επί τόσα χρόνια σύζυγό της να δηλώνει πόσο πολύ στιγματίστηκε από το χωρισμό του με την Lopez. Αυτό πονάει σίγουρα και ειδικά μετά από όσα έχει τραβήξει εξαιτίας του.

Για δες και αυτό:

Δεν την αναγνωρίζουμε πια: Η Victoria Beckham σε μία εντελώς απρόσμενη εμφάνιση