Πέρασε στην αντεπίθεση: Ο πρώην σύντροφος της star κυκλοφορεί με νέα συνοδό

Γωγώ Φούντα
Πέρασε στην αντεπίθεση: Ο πρώην σύντροφος της star κυκλοφορεί με νέα συνοδό

Δεν ερωτεύτηκε μόνο εκείνη τελικά

Ξέρεις τι είναι να έχεις χωρίσει 4 εβδομάδες-1 μήνα δηλαδή-εσύ να είσαι περίλυπος καθότι και 15 μήνες δεν είναι μικρό διάστημα και τελικά εκείνη, να κυκλοφορεί με το νέο της αγαπημένο και κυριολεκτικά να μην κάθεται δευτερόλεπτο στα αυγά της με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του κόσμου;

Ε κάπως έτσι νιώθει και ο κακομοίρης Calvin Harris, ο οποίος δε σταματά να βλέπει την πρώην του Taylor Swift χεράκι χεράκι με τον Tom Hiddleston-ο οποίος ίσως είναι και ο επόμενος 007 (διπλό χτύπημα για Calvin)- και ο οποίος είναι σίγουρα πιο γοητευτικός, κατά την ταπεινή μας άποψη.

35BDFA7C00000578 3663410 image m 54 1467102984068 e2b96

Είδε κι απόειδε λοιπόν ο διάσημος DJ και είπε να περάσει στην αντεπίθεση και να σταματήσει να θρηνεί για τη χαμένη του αγάπη. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο 32χρονος τον τελευταίο καιρό ανταλλάσσει ερωτικά μηνύματα με την 21χρονη reality star Megan Rees η οποία είναι ξανθιά και άκρως εντυπωσιακή. Περιττό να αναφέρουμε ότι εκείνη προφανώς και ανταποκρίνεται.

Έχουμε βέβαια την εντύπωση, ότι το κάνει μόνο και μόνο για να κάνει την Taylor να ζηλέψει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της πρώην του... μάλλον δε ζηλεύει και πολύ!