H Βlake Lively με μικροσκοπικό μπικίνι μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της(photos)

Γωγώ Φούντα
H Βlake Lively με μικροσκοπικό μπικίνι μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της(photos)

H διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία με το σύζυγο και τους διάσημους φίλους της

Ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και έκτοτε, όπως είναι φυσικό οι φωτογράφοι την κυνηγούν ανελέητα. Βοήθησε βέβαια και η ίδια πραγματοποιώντας μία σειρά από σούπερ σέξι εμφανίσεις, που μας έπεισε ότι είναι η πιο όμορφη και λαμπερή έγκυος του Hollywood.

Και τώρα, η Blake Lively μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της, μιας και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στην παραλία με το σύζυγό της Ryan Reynolds, και τους πάρα πολύ διάσημους φίλους τους, μεταξύ αυτών, η Taylor Swift με το σύντροφό της Τom Hiddleston, η Gigi Hadid, η Karlie Kloss και η Cara Delevigne!

35ECE93100000578 3672966 image m 78 1467599214823 21202

Η διάσημη εγκυμονούσα λοιπόν, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, ενώ δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται με την παρέα της. Ο Reynolds φυσικά ήταν μονίμως στο πλευρό της προσέχοντάς τη, καθότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάτι που δεν την εμπόδισε να... ανεβαίνει σε βράχια ακολουθώντας τους υπόλοιπους.

Πάντως το κορμί της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θα μπορούσε βέβαια, να έχει επιλέξει αδιάβροχη μάσκαρα, αλλά δε βαριέσαι;

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.