Την καημένη: Η νέα πληροφορία για την ζωή της Suri Cruise είναι τουλάχιστον λυπηρή

Ερμιόνη Σαρρή
Την καημένη: Η νέα πληροφορία για την ζωή της Suri Cruise είναι τουλάχιστον λυπηρή

Τι τραβάει και αυτό το κοριτσάκι χωρίς να το θέλει!

Η Suri Cruise είναι ένα παιδάκι που χωρίς να το θέλει, συζητιέται πολύ. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες μεγαλώνει και οι διάσημοι γονείς της είναι οι αιτίες που η 10χρονη βρίσκεται πολύ συχνά στα juicy news. Τη βλέπουμε συνεχώς με τη μαμά της και ποτέ οι δυο τους δεν έχουν δώσει λαβή για σχόλια. Κάποιοι μπορεί να αποκαλούν το κοριτσάκι αυτό «τέρας» αλλά εμείς δεν μπορούμε ούτε κατά διάνοια να φανταστούμε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

suri barkada 2

Η Suri είναι ένα πανέμορφο πλάσμα αλλά πραγματικά λυπούμαστε τόσο πολύ για τις συνθήκες που μεγαλώνει. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο Tom Cruise έχει «κόψει» ακόμη και τα τηλέφωνα τα τελευταία 3 χρόνια. Άφαντος ο Cruise από την ζωή της.

3754FA1800000578 0 image m 16 1471445724273 1

Έχουμε χρόνια να τους δούμε μαζί και η απουσία του από τη ζωή της ήταν γνωστό. Αλλά να μην την παίρνει πια ούτε ένα τηλέφωνο; Να μην εύχεται «Χρόνια Πολλά» στο κοριτσάκι του; Να μην ενδιαφέρεται καν για το πώς είναι; Ντροπή!

Υ.γ H τελευταία συνάντηση του Tom Cruise και της Suri ήταν στο water park Disney's Typhoon Lagoon της Φλόριντα, πριν από 3-3,5 χρόνια. Πώς σου ακούγεται αυτό;