Το παρελθόν τη «στοιχειώνει»: Η Jennifer Aniston και η ανεξήγητη συμπεριφορά της

Ερμιόνη Σαρρή
Το παρελθόν τη «στοιχειώνει»: Η Jennifer Aniston και η ανεξήγητη συμπεριφορά της

Ποτέ δεν περιμέναμε πως θα ακούσουμε κάτι τέτοιο για την Jennifer Aniston, την πιο cool γυναίκα του Hollywood.

Πραγματικά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει πάθει η Jennifer Aniston τον τελευταίο καιρό. Συνεχώς γράφονται αρνητικά πράγματα για το πρόσωπό της και η ίδια δείχνει να μην είναι και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Σίγουρα τα δημοσίευματα περί εγκυμοσύνης, πριν από λίγους μήνες, την έκαναν έξαλλη αλλά ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά της συμβαίνει.

Η Jennifer Aniston φημολογείται πως δε θέλει καθόλου να πηγαίνει στο σπίτι του Justin Theroux στην Χαβάη, καθώς την στοιχειώνει το παρελθόν του. Είναι μέσα στα νεύρα όποτε περνούν τις διακοπές τους εκεί, καθώς σκέφτεται πως στο ίδιο σπίτι κυκλοφορούσε για πολλά χρόνια και η πρώην σύντροφός του, Heidi. Αχ βρε Jen, περσινά ξινά σταφύλια.

theroux aniston 59

Τσακώνονται διαρκώς αφού ο Justin θεωρεί πως βρίσκονται στον «Παράδεισο» και η Jennifer στην «κόλαση». Καταλαβαίνεις τώρα τι γίνεται όταν νικά η γυναικεία ζήλεια.

Θέλουμε πολύ οι όλες σκηνές ζηλοτυπίας της ηθοποιού να είναι απλά ένα ψέμα. Μας φαίνεται αδιανόητο η Jennifer να είναι τόσο ζηλιάρα. Αν ακούσουμε πάντως για κανά πωλητήριο, τα ξαναλέμε.