Η star ζει ένα δράμα! Ο πρώην της απειλεί να πεθάνει αν τον χωρίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star ζει ένα δράμα! Ο πρώην της απειλεί να πεθάνει αν τον χωρίσει

Πάνω που ξαναέφτιαξε τη ζωή της, συνέβη αυτό!

Η star εδώ και δύο μήνες περίπου έχει βρει νέο σύντροφο και έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Σήμερα μάλιστα φωτογραφίες απαθανάτισαν τη reality star να φοράει στο χέρι της και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Δεν γνωρίζουμε αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά, που θα οδηγήσουν σε γάμο, πάντως πολύ χαιρόμαστε για εκείνη, που αποφάσισε να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

Τι συνέβη όμως και αναστάτωσε την Khloe Kardashian; Ο πρώην σύζυγος της star λοιπόν, Lamar Odom, έμαθε πως βγαίνει με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson και καθόλου δεν του άρεσε, ενώ της είπε πως αν τον αφήσει για άλλον θα πεθάνει.

khloe kardashian tristan thompson lamar odom love fight pp

Τι κι αν η star έχει κάνει τόσα πράγματα για εκείνον μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε (θυμίζουμε πως πριν από έναν χρόνο είχαν βρει τον πρώην ΝΒΑερ σε κωματώδη κατάσταση σε ξενοδοχείο της Νεβάδα, έπειτα από υπερβολική δόση απαγορευμένων ουσιών), εκείνος παριστάνει το θύμα και ισχυρίζεται πως ο χωρισμό τους φταίει για όλα τα προβλήματα του.

Φήμες αναφέρουν, πως η Khloe κάθε φορά που μιλά στο τηλέφωνο μαζί του, πάντα το κλείνει με δάκρυα στα μάτια και πως δεν αντέχει άλλο. Ο περίγυρος και η οικογένεια της, της λένε να μπλοκάρει τον αριθμό του Lamar, ώστε να μη τη βρίσκει, ωστόσο εκείνη δεν θέλει να το κάνει γιατί δεν θα συγχωρήσει τον εαυτό της αν του συμβεί κάτι.

Τι θα κάνει τελικά η star; Αναμένουμε τις εξελίξεις.