H Emily Blunt μιλά για τον αλκοολισμό και την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Emily Blunt μιλά για τον αλκοολισμό και την εγκυμοσύνη της

Τι δήλωσε η διάσημη ηθοποιός;

Τρεις μήνες σχεδόν έχουν περάσει από τότε που η Emily Blunt έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως είναι φυσικό διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Η όμορφη ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The girl on the train» έκρυβε την εγκυμοσύνη της.

Η Emily Blunt αποκάλυψε στην συνέντευξη της, πως επειδή υποδυόταν μία κοπέλα συναισθηματικά ασταθή, αλκοολική και με προβλήματα οι συνάδελφοι της ανησυχούσαν, πως εκείνη βίωνε τον ρόλο της στην πραγματικότητα.

«Ήμουν κουρασμένη συνέχεια, κάτι που δεν είναι ο φυσικός μου χαρακτήρας και πολύς κόσμος πίστεψε, πως έχω αρχίσει να πίνω για να μπω και στον ρόλο», ανέφερε η ηθοποιός αρχικά και συνέχισε:

«Δε νομίζω ότι έχω ξαναπαίξει άλλη φορά έναν τέτοιο ρόλο, όπου κάποιος βρίσκεται σε μία τόσο σκοτεινή κατάσταση και στα βάθη της απελπισίας. Δεν ήταν όμως αυτό το κομμάτι που έκανε το όλο έργο μου δύσκολο, αλλά το γεγονός, πως εκείνο το διάστημα έμαθα πως είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Και ήμουν αποφασισμένη να μην επιτρέψω σε κανέναν να πιστέψει, πως χρησιμοποιώ την εγκυμοσύνη μου ως δικαιολογία για την κούραση».

Ο μόνος που το γνώριζε, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ήταν ο συμπρωταγωνιστής της, Justin Theroux, ο οποίος το κατάλαβε λίγο αργότερα, ενώ το είπε και στον σκηνοθέτη της ταινίας.

Ποτέ λοιπόν δεν υπήρξε αλκοολική, παρά το γεγονός ότι έπαιζε τόσο πειστικά, που έκανε ακόμη και τους συναδέλφους της να πιστέψουν ότι βιώνει το ρόλο της στην πραγματικότητα.

Δες κι αυτό: Το ακούσαμε κι αυτό! Το μεγαλύτερο μυστικό της Kim Kardashian μόλις αποκαλύφθηκε