Θεέ μου: Η Charlize Theron πήρε πάρα πολλά κιλά και δείχνει κάπως έτσι (photos)

Θεέ μου: Η Charlize Theron πήρε πάρα πολλά κιλά και δείχνει κάπως έτσι (photos)

Η σοκαριστική μεταμόρφωση της star

Eίναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες stars του Hollywood με χιλιάδες θαυμαστές και φυσικά αμέτρητους ρόλους στο ενεργητικό της. Και μπορεί η εμφάνισή της όντως να της έχει ανοίξει πολλές πόρτες, παρόλα αυτά δεν εγκλωβίζεται στην κατά τ' άλλα υπέροχη εικόνα της.

Αναφερόμαστε στη Charlize Theron την οποία έχουμε καιρό να δούμε και της οποίας η τελευταία εμφάνιση ομολογουμένως μας σόκαρε. Η 41χρονη ηθοποιός λοιπόν, απαθανατίστηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Tully με ακετά παραπανίσια κιλά!

38D1B57300000578 3808734 image m 10 1474925848408

Και μπορεί αρκετοί να σοκαρίστηκαν από την αλλαγή αυτή, ωστόσο είναι εξ' ολοκλήρου για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, ο οποίος απαιτούσε την αλλοίωση της εμφάνισής της. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι ίσως με την ερμηνεία αυτή, κερδίσει το δεύτερο Oscar της καριέρας της, μιας και κανείς δεν ξεχνά τη βράβευσή της για την ταινία Monster.

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, πήρε πάααααρα πολλά κιλά, κάτι το οποίο λες και ρίσκο. Λίγες γυναίκες θα έπαιρναν μία τέτοια απόφαση για έναν και μόνο ρόλο. Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις και το κορμί της Charlize.