4 πράγματα που θα θέλαμε να δούμε από τους Amal - Clooney μέχρι την επόμενη επέτειο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 πράγματα που θα θέλαμε να δούμε από τους Amal - Clooney μέχρι την επόμενη επέτειο τους

Δίνουμε ραντεβού σε ένα χρόνο

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν ο πιο περιζήτητος εργένης του κόσμου (aka George Clooney) ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Amal Alamuddin.

Ένας γάμος ,που δεν πέρασε απαρατήρητος από κανέναν και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς. Δεν ήταν δα και ασήμαντο το γεγονός, ότι βρέθηκε επιτέλους η γυναίκα που κατάφερε να κάνει τον Clooney να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι.

38A2E0A500000578 3800230 image m 98 1474469992776

Χθες λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι του Hollywood έκλεισε δύο χρόνια γάμου και σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά. Μπορεί ο George Clooney να σοκαρίστηκε με τις εξελίξεις σχετικά με το διαζύγιο του Brad Pitt, ωστόσο στάθηκε στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου.

Κι ενώ το ζευγάρι αφιέρωσε την ημέρα αυτή στον εαυτό τους και μόνο, εμείς καθίσαμε και σκεφτήκαμε κάποια πράγματα, όπως τι είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε από το διάσημο ζευγάρι μέχρι την επόμενη επέτειο του.

1. Δεν τους έχουμε δει να «τσαλακώνονται»

Κακά τα πράγματα το ζευγάρι αυτό αγγίζει την τελειότητα. Η κάθε τους εμφάνιση είναι μοναδική, τόσο αισθητικά, όσο και στιλιστικά και πάντα αψεγάδιαστο! Οπότε ναι, θα θέλαμε πολύ να τους δούμε λίγο να τσαλακώνονται, λίγο να «εκτίθενται», λίγο πιο χαλαρούς και άνετους βρε παιδί μου.

2ACC73CB00000578 3174051 image a 60 1437784488673

2. Να φιληθούν πάνω στο κόκκινο χαλί

Ε, ναι, ναι, ναι. Αυτό είναι το ιδανικότερο σκηνικό ever. Κάνε λίγο μία εικόνα στο μυαλό σου. Κόκκινο χαλί, τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν, η Amal με το πιο εντυπωσιακό της φόρεμα, ο George Clooney φυσικά, πιο γοητευτικός από ποτέ και ένα παθιασμένο (ή και όχι) φιλί να τρελάνει τον κόσμο.

rBVaEFdiG9qABZ1LAADH znCGQ595

3. Τι θα έλεγες για μια εμφάνιση τους μαζί στην παραλία;

Δύο καλοκαίρια τώρα περιμένουμε πως και πώς να δούμε αυτή την εικόνα! Την Amal Alamuddin με μαγιό να απολαμβάνει την θάλασσα παρέα με τον George Clooney. Θα είναι σίγουρα το πιο hot ζευγάρι της παραλίας.

4. Διακοπές στην Ελλάδα

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Διακοπές στην Ελλάδα. Τώρα αν θα είναι καλοκαιρινές ή όχι είναι ασήμαντο, αλά αν μας ρωτάς, φυσικά και θα προτιμούσαμε να τους δούμε να απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά του Ιονίου ή στις μαγευτικές Κυκλάδες.

amal clooney

Δες κι αυτό: Ο Justin Theroux μιλά για τις αντιδράσεις της Jennifer Aniston μετά το διαζύγιο των Brangelina