Η μυστική συνάντηση Aniston-Pitt αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μυστική συνάντηση Aniston-Pitt αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα

Τι συμβαίνει πραγματικά άραγε;

Μία εβδομάδα ακριβώς πέρασε από τότε που ανακοινώθηκε, πως η Angelina Jolie ζήτησε διαζύγιο από τον Brad Pitt. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει άπειρα δημοσιεύματα για τους λόγους του χωρισμού, από τον Brad που κακομεταχειριζόταν τα παιδιά του, μέχρι του ότι απάτησε την ηθοποιό με την συνάδελφο του Marion Cotillard.

Τώρα όμως, βγαίνει στη φόρα μία συνάντηση μυστική που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Φήμες θέλουν τη Jennifer Aniston να συναντήθηκε κρυφά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με τον Brad Pitt κάποιες εβδομάδες πριν τον χωρισμό του με την Angelina Jolie.

Κάποιες πηγές ανέφεραν μάλιστα, πως η Jen βρίσκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο, επειδή αγαπάει τον Brad περισσότερο από τον σύζυγο της και πως έλεγε στους φίλους της, πως θα ήταν πραγματικά όνειρο, εάν τα ξανάβρισκε μαζί του.

brad pitt jennifer aniston hotel meeting pp

Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να μπαίνουν μαζί στο ξενοδοχείο. Από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός του με την Αngelina Jolie κυκλοφόρησαν παντού φήμες, πως η Jen χάρηκε πάρα πολύ στο άκουσμα της είδησης αυτής, γιατί επιτέλους θα γινόταν πραγματικότητα η ελπίδα που κρατούσε τόσα χρόνια.

Δηλαδή να τα ξαναφτιάξει με τον Brad. Κι αυτό γιατί είναι ο έρωτας της ζωής της, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να τον ξεπεράσει πραγματικά, παρά τις προσπάθειες που έκανε με τον Justin Theroux.

Εμείς πάντως είμαστε σχεδόν σίγουρες πως δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, γιατί θεωρούμε απίθανο τόσα χρόνια η Jennifer να πιστεύει κάτι τέτοιο και να έχει βασίσει τον γάμο της σε ένα ψέμα. Ενώ και ο Justinέχει αρχίσει και ενοχλείται με όλο αυτό!

Μπορεί πράγματι να συναντήθηκε με τον Brad για τελείως διαφορετικούς λόγους απ’ ότι πιστεύουμε. Justin Theroux δαγκωτό λοιπόν!